Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 2 hetes a babám. Az éjszakai...

2 hetes a babám. Az éjszakai szoptatások után nagyon nehezen (akár 1,5 2 óra is eltelik ) alszik vissza. Ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
Ébredés után először pelust cserélek, utána szopizik. Általában büfiztetésnél ébred fel nagyon. A cicin elalszik, de utána nem merem rögtön kiságyba tenni büfi nélkül.
2009. jún. 14. 10:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Nem gyújtottam villanyt,csak egy kis halvány fényű éjjelilámpát,peluscsere csak akkor volt, ha kaki is volt benne(apa midíg megmosolyogta a szagmintavételt:))Így nem ébredt fel annyira. Elaludt a cicin, felemeltem büfizni, majd ismét megkínáltam cicivel,ekkor már csak néha evett, inkább álomba cumizta magát. De ilyenkor már nem is volt büfi.Kb félóra alatt végeztünk.
2009. jún. 14. 11:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Ahogy nől majd a babád, egyre inkább kitolja magának az alvás időt. Míg éjjel felébredt nekem is nehezen aludt vissza, mert kialudta magát, aztán ahogy nagyobb volt mindig kevesebbet kelt fel enni és már 7-8 hetes kora óta átalussza az éjszakát. Böfi nélkül ne tedd le, mert fáj utána a pocikája.
2009. jún. 14. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!