Szoptatások után mindig fejjek, hogy legyen elég tejem?
Attól függ most mennyi tejed lesz.
Nekem nem kellett fejnem, pont annyi tejem volt, amennyi kellett. Lehet, hogy most nálad sem lesz gond, mert nem mindig alakul úgy a dolog, mint az első babával.
Ha viszont úgy érzed, hogy kevés lenne a tej, akkor a fejés és esetleg a rostos őszibaracklé ivása meghozhatja a hatást!
Az is lehet, hogy csak az elején kell fejned, pár hétig, és utána beáll majd a kereslet-kínálat. Ha gond lesz, akkor a fejés megér egy próbát!
Én végig fogok fejni és lefagyasztom. Sajnos az elsőt csak két hónapig tudtam szoptatni, aztán elapadt a tejem.
anno ha elaludt szopi után, akkor fejtem. Nagyjából minden második alkalommal volt ez, meg este.
Egy idő után, ezt úgy értettem, hogy először sok-sok tejed lesz (akkor bőven tudsz majd fejni), aztán pont elég lesz a babának, aztán ha szerencsés típus vagy, akkor ez az elegendő tej elég legalább 6 hónapig, utána kezdődik a hozzátáplálás, ott már felesleges fejni! Az elején (első hónap) szinte elengedhetetlen (figyelj nagyon a kemény területekre, én megjártam vele) a gyulladás elkerülése végett.
Ez az átlag típus. Vannak olyan nők/anyák, akiknek megmarad végig a túl sok tej, ők végig tudnak fejni. De a nagy átlagnál beáll, és nem termelődik több egy idő után, mint amennyi a babának szükséges. Nekem minden nyavalyám volt a szoptatással, de bele lehet jönni. Az elején nehézkes, izgulós dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!