Van még olyan aki nem akar szoptatni mert félti a melleit? Igy csak pár napot szopott a baba. Áll. a tápszer is egészséges, söt!
Ha nem szoptat a baratnod, attol meg nem biztos, hogy a melle a regi marad. Nott neki terhesseg alatt sokat?
Mert itt az en peldam: nem voltak terhesseg elott nagy melleim, de egesz szepek voltak, formasak, 75B. Mire szulni mentem mar 85D-re nottek, meg mindig szepek voltak leszamitva azt, hogy akkora mellbimboim lettek, mint egy ket dl-es pohar alja.
Egyaltalan nem indult be a tejem. A babam ket hetig fogadta el, utana meg harom hetig fejtem, de akkor sem volt meg egy csepp sem, igy feladtam. Ekkor a melleim meg mindig nagyok voltak es szepek. Viszont ahogy a terhessegi hormonok apadtak a szervezetembol, a cicik mentek ossze. Mire harom honapos lett a fiam visszaterhettem a 75Bs melltartokhoz toltoanyagot illetoen. Egy gond van csak: a bor akkora maradt, hogy a 85D-s anyag meg siman beleferne most is. Mar het honapos a fiam es nem javult a helyzet, sot.
Nem banom, hogy szultem, sot, alig varom, hogy ismet szulhessek, viszont gyulolom azt, hogy ket ilyen ronda borize log a mellkasomon teljesen haszontalanul, ugyanis az eredeti funkciojat keptelen volt betolteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!