Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mivel lehet a tej mennyiségét...

Mivel lehet a tej mennyiségét növelni? Nagyon kevés tejem van pedig pár nappal ezelőtt rengeteg volt!

Figyelt kérdés
Múlthét csütörtökön született a kisfiam volt pár napig rengeteg tejem most meg már nincs!Ez mitől lehet?Mivel lehet elindítani,hogy megint legyen tejem?
2009. jún. 11. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:

A patikában lehet venni homeós bogyót, az Utrica urens-et. Ezt mondjuk 5 napig szeded, vagyis el kell szopogatni. Adagolása: 1 nap 5x5, 2. nap 3x5, 3. nap 3x5, 4. nap 2x5, 5. nap 1x5. Ezt nekem egy szakértő írta elő, nem tudom, hogy másnak is így írják e elő. Vagy vannak a tejserkentő teák. Pl Laktoherb. Azért az fontos, hogy a kettőt együtt ne alkalmazd, mert ellentétes hatása lehet. És mindemellett nagyon fontos a rendes étkezés és a napi legalább 3 liter folyadék.

Sok sikert!

2009. jún. 11. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Szívod mellszívóval minden szopi után?

Egyél leveseket, főzelékeket, gyümileveket, joghurtot...

2009. jún. 11. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
2009. jún. 11. 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:
én szedtem/szedek homeopátiás bogyót. patikában lehet venni kb. 500 ft. napi 3*5szem. finom és lesz tőle tejed. zöld kis tubusban van. Mellette igyál sokat.
2009. jún. 11. 23:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Minél többször tedd mellre a babát!!!! Ez a legfontosabb. A sok bogyót meg ráérsz még szedni,ugyanis a babád a legjobb tejtermelő. A 19:57es válaszoló nagyon jó oldalt írt ahol tudsz olvasgatni, és ide is elnézhetsz:szoptassugyesen.hu

Pihenj sokat,szoptass sokat,és egyél-igyál rendesen. A folyadékbeviteled kb 3liter legyen. Rostos üdítő,sz.sav mentes víz,szoptatós tea,leves,főzelék stb...

2009. jún. 12. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!