Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Valakinek sikerult visszaterni...

Valakinek sikerult visszaterni cicibol valo szoptatasra tapszer utan 7 hetes babaval? Vagy tul keso?

Figyelt kérdés

Igazabol 3 hetes kora ota kell h tapszert adjunk neki mert a nyeve le volt tapadva es nagyon nehezen szopott es orditott es ehes gyerek az szivszorito latvany.

Most 7 hetes es eszik cicibol is de utanna kell h adjak tapszert neki mindig.

Ismerosom vedono es neki is babaja van azt mondta vissza lehet terni csak nehez de hosszu tavon megterul.

Valakinek sikerult es milyen tapasztalatokkal, meddig tartott amig visszaszokott?

Koszonettel

2012. márc. 16. 09:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hetesen utasította el a cicit. Egyik napról a másikra nem volt hajlandó cicilni. Tápszert voltam kénytelen adni neki. Sajnos nem tudtam visszarakni cicire, 2-3 honap mulva el is ment a tejem.
2012. márc. 16. 11:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyaltalan nem keso.

Kerj segitseget szopis tanacsadotol. :-)

2012. márc. 16. 11:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Vissza lehet, igaz, hetekbe telik. Mi tápszerrel kezdtünk, cumizavarralé, befelé forduló mellbimbóval. Egy hetesen tudtam mellre tenni a lányom először és 6 hetes korára értük el, hogy nem kellett már egyser sem pótlást adni, most 14 hónapos, még szopizik.

Ami fontos, hogy légy következetes. Pótlást csakis sopi után kiskanállal, pohárból vagy fecskendőből, ne cumisüvegből. NYugicumit se adj!+

Teddd mellre, amikor csak kéri, akár óránként, akár félálomban, űálmában éjjel is 2-3 óránként. ÉRdemes együtt aludni, hogy ez ne legyen annyira megterhelő neked sem. Szoptass 2 mellből, majd mindig térj vissza az elsőre, mert általában addigra az újra megtelik.

Az első napokban javasonlám, hogy mérj, de ha látod, hogy nő a szopizott tej mennyisége, akkor le is állhatsz a méréssel, s pár nap után megpróbálhatod, hogy nem adsz neki pótlást, hátha nem is kell vagy sikerül elterelned a figyelmét egy időre, amikor újra mellre tudod tenni :)

2012. márc. 16. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!