Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatós anyukák, mik azok...

Szoptatós anyukák, mik azok az ételek, amelyeket nem szerencsés enni amíg szoptatok, hogy ne fájjon a babám pocakja?

Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:
A K betűs zöldségeket elsősorban, babot, ill minden olyat, ami amúgy is puffaszt.
2012. márc. 14. 20:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Van olyan baba, akinél bármit megehetsz és semmi gondot nem okoz. Úgyhogy sokszor írják, hogy légy bátor, és nyugodtan egyél meg mindent. Hát én ennél kicsit óvatosabb voltam.

Én kerültem mindenféle puffasztó ételt (kelkáposzta, karalábé, bab stb.), és az erősen fűszeres ételeket, koffeines italokat.

Aztán lányomnál egyértelmű volt a fájdalom (iszonyatosan sírt, sikított), amikor tejfölt ettem és paradicsomos dolgokat ettem. Úgyhogy ezeket száműztem egy időre az étrendemből.

Itt egy lista, ebből is "csemegézhetsz":

Amit óvatosan együnk:

Brokkoli, borsó, karalábé, karfiol, kelbimbó, paprika, paradicsom, retek, tej, kivi, narancs, csokoládé

Amit mindenképpen érdemes kerülni:

gomba, újhagyma, fokhagyma, káposzta, bab, lencse, kukorica, szénsavas italok, erősen fűszeres, zsíros, füstölt ételek

[link]

2012. márc. 14. 20:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Én csak babot és káposztát nem eszek. De nem van/volt hasfájós egyik gyerekem sem. Kávét is szoktam inni.

Ha hasfájós a baba, akkor viszont kerülnék minden puffasztó ételt. De azért némelyik lista nagyon szigorú, hogy mit nem szabad, akkor kb vajas kenyéren kéne élni, hogy mindet betartsd...

2012. márc. 15. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!