Van bármiféle hátránya annak ha mindig két mellből szoptatok?
Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 14:09
2/9 anonim válasza:
Hátránya esetleg annyi hogy ha elfelejtesz inni, nincs másik mell amiből hirtelen valamennyit tudsz pótolni, előnye hogy valószínűleg két mell termel meg egy adagot, nem fog annyira lógni ha erre hajlamos a bőröd.
4/9 anonim válasza:
Mindig mindkét gyerekemet mindkét mellből szoptattamegziket 15 hónapig másik 24 hós és még szopik.
5/9 anonim válasza:
Javítás:Mindig mindkét gyerekemet mindkét mellből szoptattam egyiket 15 hónapig másik 24 hós és még szopik.
6/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! valahol (talán itt) olvastam hogy a váltot mellből való szoptatás hosszu távon sikeresebb mint ha mind2 mellből szoptatunk. de ezek szerint nem igy van:) remek! bár én még csak 1hónapja szoptatok, de akkor rendben van igy is :)
2012. márc. 13. 21:46
7/9 anonim válasza:
Ellenkezőleg! a mindkét mellből való szoptatás nem csak a tejtermelésnek kedvez, de a kétoldali ingerek a baba fejlődéséhez is elengedhetetlenek. :)
8/9 anonim válasza:
akkor lehet gond, ha nem igény szerint szoptatsz.
tehát ha az 1 hónapos babádnak "megengeded", hogy egyik melledből szopizzon 15-20 percet, majd a másikból is 10-et.
ez okozhat problémát a babára nézve, mert míg pici, még nehezen megy neki a hatékony szopizás és előfordulhat, hogy nem jut el a zsíros részig. de ezt is észreveszed ha nem hízik.
ha abszolút engeded, hogy addig szopizzon amíg szeretne és aztán megkínálod a másik melleddel is, abból semmi gond nem lehet :)
9/9 A kérdező kommentje:
a hizással nincs gond, 2hét alatt majd 700g-ot hizott most:)
igény szerint szopik, nem orára.köszi neked is!
2012. márc. 14. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!