6 hét alatt 6 kilót híztam, mit tegyek ha folyamatosan csak hízok?
Sajnos úgy tűnik,a szervezeted raktároz a szoptatás alatt.
Én nem hízok, csak egy deka nem ment le rólam 3 hónapja (napi 20 perc torna,nem eszek kenyeret,pékárut, cukrot,készételt) viszont nekem eleve alig van tejem,azt a keveset is úgy kell lefejnem.
Tudom, nem vigasz, de próbálj nem erre gondolni. Olyan klassz, hogy tudsz szoptatni, én kifejezetten irigyellek!:)
Én is a szoptatás alatt hízók táborát gyarapítom. Már 3. baba, így legalább nem nagyon lepődtem meg, mikor a mérleg megint többet kezdett mutatni. Próbálok mozogni, és odafigyelni az evésre, hogy legalább a súlyomat tartsam. Ez sem egyszerű...
kis vígasz, mikor elkezdtem a középsőmmel a hozzátáplálást, és csökkent a szopik száma, pár hét alatt több kiló lement, és aztán némi odafigyeléssel még nagyon sok, tizenévesen voltam utoljára annyira vékony, mint aZ utolsó terhességem előtt. Pedig akkor is szoptattam még (15 hós koráig), csak kevesebbet.
Tudom, hogy sovány vigasz, de higgyétek el, hogy az "olvadós verzió" sem annyira kellemes.
Az ember ugyanúgy tehetetlen.
Hiába híztam mindegyik terhességem alatt 20-21 kilót, amikor abbahagytam a szoptatást a második baba után, lánykori (átlagos) súlyomnál 6-7 kilóval kevesebb lettem. (48 a 162 cm-hez). És a szoptatás végeztével sem tudtam visszaszedni. Mindenki "beszólt", hogy túl sovány vagyok. (Persze cici sehol, mint egy szúnyogcsípés)
És ez csak a külcsín. Az irtó nagy súlyingás rövid időn belül nagyon megterhelő az ízületeknek, csontozatnak, hátnak/deréknak, mindennek. És éreztem, hogy energiám alig.
Szóval kitartás, mire kirepülnek a gyerekeink, biztos álomsúlyunkhoz jutunk mindannyian! :D
A gyerekeket meg semmi nem pótolja!
Szerintem bármilyen testalkattal lehet csinosan öltözködni, és vonzónak lenni, a belső tartás a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!