Honnan lehet tudni hogy a babám mien vércsoportu?
Figyelt kérdés
A korházi papíron nem találom2009. jún. 10. 08:43
1/8 anonim válasza:
Nekünk rajta van a korházi zárón meg beírták a kiskönybe is.
2/8 anonim válasza:
nekünk sem néztek vércsoportot a kh-ban. 10 hetesen voltunk vérvételen (egy betegség kapcsán), és akkor külön szóltam, hogy ixeljék be a beutalón - így tudtuk meg végülis.
3/8 A kérdező kommentje:
a kiskönyvben hova írták mert én nem találom
2009. jún. 10. 08:49
4/8 anonim válasza:
Nekünk sem volt rajta a kórházi papíron, sőt a kiskönyvben még csak a helyét sem találtam meg, ahová be kéne írniuk.
5/8 anonim válasza:
Alapból nem nézik a vércsoportot egészséges babánál.
Az én lányomnak sincs rajta a papírjain.
Pl Rh összeférhetetlenségnél nézik (anno nálam, amikor születtem), meg talán sárgaságnál is, de ebben nem vagyok biztos
Gyerekorvos, ha rendes, írhat beutalót vércsop. meghatározásra (vérvétel), de ok nélkül nem szoktak.
6/8 anonim válasza:
első vagyok. Születés után 3nappal vettek vért több babától a fejükön keresztül. Úgy adták ki reggel a csecsemős nővérek,hogy be volt kötve a fejük. Nekem rajta van a zárón és a védőnő beírta a kiskönyvbe. Igaz tényleg nincs helye. Kicsit besárgult a babám de még azelőtt vették a vért tőle. Sőt a zárón ez is rajta van: Laborvizsg. fvs:14,2 vvt:5,4 hgb:193 ezek véreredmények.
7/8 anonim válasza:
Minden babától vesznek vért a sárgaság szintjének megállapítása miatt és vérképet is néznek, de a vércsoport meghatározást általában csak Rh- anyukák babáinál végzik el, mert náluk ennek megállapítása elengedhetetlen. Ha kíváncsi vagy rá, milyen vércsoportú a babád, kérj beutalót a laborba.
8/8 anonim válasza:
Alapból nem nézik, én a gyerekorvossal vetettem le vért és elvittem a laborba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!