1/4 anonim válasza:
alatt és előtt és után is.
folyamatosan.
2/4 anonim válasza:
A tej inger hatására termelődik. Kisebb mértékben "használaton" kívül is de ha tartósan nem éri inger a mellbimbót, akkor leáll a termelés. A bőrkontaktus okozza ugyanis azt a hormonreakciót, ami termelést idéz elő.
Jó példa erre, hogy örökbefogadott babákat is tud szoptatni az örökbefogadó anya ha kitartóan ingerli a mellbimbót.
3/4 xStefix válasza:
Pár hetes, hónapos baba mellett még általában folyamatosan és nagy intenzitással, szopi alatt és köztes időben is. Lásd következő szopi idejére történő mellduzzadás, esetleg keményedés.
Később, ahogy beáll a kereslet-kínálat egyensúlya, a tej nagyobbik része már szoptatás alatt fog termelődni és csak egy kevés tárolódik a szopik között. Lásd felpuhuló, plötyibb mellek is.
4/4 anonim válasza:
Gratulálok,Anyuka!Nyugodj meg, a tejcsi beáll a baba igényeihez.Csak igyál elég folyadékot, sok tejet, vagy tejterméket a kalcium pótlásra. Én mindkét gyerkőcömet 2,5és 3 éves koráig szpotattam. Életem legszebb időszaka volt, hogy a testemből tudtam táplálni. Ez egy életre való kötődés köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!