Mit csináljak? Nagyon-nagyon fáj a mellem!
Az első vagyok:
Egy barátnőm ugyanígy járt! Kicsit szikével megvágták neki a mellbimbóját, ott ahol sárgás volt és csak úgy dőlt belőle a genny! Azt mondta nem volt kellemes, de megkönnyebbült utána! Persze nem 100% hogy nálad is ez van, csak gondoltam leírom! De mondom, szerintem menj be az ügyeletre, mert ha annyira fáj, akkor azt el kell hogy lássa egy orvos!!!!
Neke is volt olyan hogy begyulladt a mellem(pedig rendszeresen fejtem,mert tejleadó voltam),és arra ébredtem,hogy fáj a mellem és tiszta láz vagyok!Én szinte soha nem vagyok lázas.Elmentünk az ügyeletre(persze vasárnap volt),és a dokibácsi megvizsgált írt fel antibiotikumot,ami mellett lehet szoptatni sőt kellett is,és sokat fejni.Nekem nem volt ilyen sárgás foltom mint neked!De azóta is szoptatok,a fiam most egy éves!
Tehát irány az ügyelet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!