Anyukák, akik szoptattak, csináltok valami tornát, ami helyrehozza a melleiteket?
Figyelt kérdés
Van valami nagyon jó,bevált?2012. febr. 25. 19:42
1/7 anonim válasza:
A torna a mellizomra hat. Nem hiszem, hogy a mellizom lógna... már akinek lóg a szoptatástól mert ez nem törvényszerű, viszont inkább genetika tehát tenni ellene nem lehet.
2/7 A kérdező kommentje:
De tornával meg lehet emelni,meg feszesíteni a mellet.A Rubint Rékásat csinálom és nagyon jó,csak a mell résszel keveset foglalkozik,vagyis legalábbis,ami nekem van,azon kevés a mell gyakorlat.
2012. febr. 25. 20:50
3/7 anonim válasza:
Inkább a megelőzés segíthet. Nem szabad lógatni a nagy melleket, mert ugye a gravitáció...
Rubint Réka plasztikáztatta a melleit.
4/7 A kérdező kommentje:
Ha nem tudtok írni semmi értelmeset,akkor kérlek hanyagoljatok.Nálam sem nagy mellekről,sem gravitációról nincs szó!!!!!!Egyszerűen kordába szeretném tartani a testem.Minden nap tornázom,egyszerűen egy k...a mellgyakorlat sorozatra lettem volna kíváncsi,ha esetleg van olyan anyuka,aki végez ilyet,nem pedig hülye,értelmetlen,okoskodó válaszokra!!!De már látom,hogy kár volt kiírni a kérdést!!
2012. febr. 26. 10:22
5/7 anonim válasza:
szia! Én ezt találtam, már amikor eszembe jutott:-) Ami nem sokszor volt, sem időm, sem energiám nem volt rá, meg bevallom lusta is voltam. Én 25 hónapig szoptattam, és csak egy kicsit lógnak a melleim. Inkább az állaga változott, puhább lett. Egyébként kicsi cici van (75B). Anyukámnak elég nagy a cicije, (80B), 3-an vagyunk tesók, de nem sokáig tudtunk szopizni, de mégis lógnak anya mellei, na jó se azért már nem is annyira fiatal.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen.Nekem is akkora a mellméretem,mint neked és úgyszintén egy kicsit megereszkedett és másabb lett az állaga.
2012. febr. 26. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!