Tejmentes diéta szoptatás alatt. Hogyan is pontosan?
A gyerekorvos a szoptatás idejére tejmentes diétát javasolt.Melyik honlap nyújt nekem ebben segíséget?Vagy hol találok étrend-összeállítást ami segít?
Azt tudom, hogy tej, tejföl, vaj, joghurtok tiltottak.De van a szalámikban, nápolyikban is ugye?
Azt sem tudom, hogy teljesen megvonjak magamtól mindent amiben tejszármazék van, vagy először csak a tejet?Akkor mit tudok enni egyáltalán?
Szia! én vagyok a tejmentes anyuka... még mindig diétázunk :/
a szteroidos krém nem megoldás, mert elmúlasztja ugyan a kiütést, de nem azért, m meggyógyítja, ráadásul így a doki nem is látja majd, mit okoz a tej (m nagyon is valószínű, h a tej okozza). Én a Gaba medical centert ajánlanám neked, ha pesti vagy, igaz, az magánorvos, de ilyen kicsi babával sajnos államiban nem fognak kivizsgálni, ha pedig valóban a tej a gond, akkor muszáj minél hamarabb elkezdeni a diétát, mert akkor van esély rá, h kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!