Hogyan csökkentsem le a tej menyniségét anélkül hogy bajt (apadás vagy mellgyulladás) okoznék?
Végre kiderült, hosszas kutakodás után,hogy a kisfiam azért hasfájós, mert túleszi magát.Igen,tudom azt mondják ilyen nincsen,de van.
Az egész ott kezdődik,hogy a kereslet-kínálat már beállt,de a gyerekorvos erőltette hogy szedjek tejszaporítót, mert ha növekedési ugrás lesz így könnyebben tudom követni.
Na most a szaporító hatott, rengeteg tej lett, a babám pedig mindet meg is ette...ennek irtózatos hasfájás lett az eredménye.
Végre rájöttünk,hogy ez a baj (már túl voltunk mindeféle csodaszeren),és csak annyi a titka,hogy amint kiköpi a cicit,nem adom vissza neki, hanem cserélünk és megy a másik cicire.Azt is az első kiköpés után nem adom vissza.
Két napja megy így, azóta a fiamat kicserélték.
Igen ám,de a melleim a több tejmennyiséget megszokták, és evés után egy órával már feszülnek, ömlik belőlük a tej. Nem akartam/mertem eddig lefejni, mert gondlom akkor újra ugyanennyi termelődik.
Hogyan lehet lecsökkenteni az mennyiségét, anélkül hogy elkezdene elapadni, vagy esetleg begyulladna a mellem?
Az 1. válaszoló módszere teljesen jó lesz.
Egyébként gratula a gyerekorvosnak. :s
Ezzel az új gyakorlattal is legyél azért résen egyébként, mert ha a babád nem jut el a hátsó tejig, amikor átpakolod, akkor itt is belefuthattok a pocakfájásba... bár ez inkább a kicsi babáknál gyakori, nagyobbaknál kevésbé.
De mindenképp jó hír, hogy egyelőre úgy tűnik, beválik a módszer. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!