Mit csináljak? Elegem van!
Mindig mellgyulám van,dühöngök,komolyan azon gondolkozom hogy abbahagyom a szopit a francba...:(
Este orrot szívtam neki,megrúgott, hajnali f1kor vacogva 40 fokos lázzal keltem,kőkemény cicikkel. És ezt minden héten eljátszuk...vegyek fel protektort??? áááááá mérges vagyoooooooooooooooooooooooooooook! és szarul vagyok :(
mennyi idős a babád?
Ha elmúlt 10-12 hónapos akkor miért nem hagyod abba a szoptatást???
még csak fél éves,és csak szopizik...
Védőnő tud róla..mondta hogy vigyázzak meg ne rugja,dehát bakker...6 hós,rugkapál ez a dolga...el tudom tüntetni profi vagyok már benne,de már unom és kicsit dühöngeni jöttem :(:)
Mellszívó ?
Az nem derült ki, hogy miért tér vissza újra és újra ? Hallottál már a tejkövekről ?
Rúgástól mellgyulladás....az hogy?
Nekem is volt, 40 fokos láz ugyanúgy, de nálam azért mert ittam a tejserkentőt+ szedtem a hoemós bogyót és hirtelen felduzzadt a mennyiség, a baba meg maradt az adagjánál, leszívni nem szívtam, hát be is gyulladt. Nagy tanulság volt, mostmár amikor kell, lefejem.
Amúgy antibiotikumot kaptam rá, attól elmúlt 3-4 nap alatt. Azt próbáltad?
perzse szívom mellszívóval...bár nem sok jön meghát kiffiam a legjobb gép :) igen rúgástól 10 kilós a drága és eléggé erős a rúgása,nekem meg pici a cicim,könnyem megtörik a tejcsatorna és bedugul.
Antibiot kaptam már 2 hóanpja is...azóta megtanultam anélkül kiszedni...
tejkőőő? na ilyet még nem hallottam,miaz?
Tényleg próbálj meg vigyázni arra, hogy ne rúgjon meg, tudom, hogy nehéz, engem is folyton rugdos már újszülöttkora óta (valószínüleg az én magasságom eleve nem passzol a pelenkázóhoz). Hála az égnek nekem nem gyulladt be tőle. Ha másképp nem megy, egyik kezeddel fogd le a lábát, vagy állj a pelenkázó mellett oldalt. Ha te is alacsony vagy állj egy kis sámlira és jobban feléred a gyerkőcöt, és akkor nem kell annyira közel hajolnod talán, max a hasadat fogja rugdosni.
Most meg nyugodj meg és tüntesd el a gyulladást, gondolom ebben már profi vagy (szopi, fejés, maszírozás, melegvizes borogatás, ha kell antibiotikum, lázcsillapítás). Sajnos hajlamos vagy rá, ez van.
Ez a tejkő dolog engem is érdekelne? Mitől alakul ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!