Szerintetek 5000ért megéri? A postai szállítást ő vállalja. Meg erre a tejtárolót is rálehet tekerni? Ami átlátszó és kék kupakja van.
szió, én is ezt használtam, sztem nagyon jó, de 2 hét után vettem hozzá az elektromos részt, mert állati fárasztó volt, nekem nagyon sokat kellett fejnem. :-(
Rá tudod tenni az avent tejtárolót, de kell egy összekötő hozzá, amit itt a képen nem látok. De nem ajánlom, hogy egyből abba fejjél, mert nem stabil, nekem volt hogy leesett:-(, a másik, hogy ereszt, tehát jobb, ha így mint a képen van, hogy magát a cumisüveget teszed rá.
Az avent tejtárolói arra jók, hogy beleöntöd a tejcsit(vagy később a kisebb adag kajákat), lezárod, és nem döntögeted semerre sem, csak beteszed a hűtőbe.
tele van a Vatera ilyennel, sztem ne üsd le fix áron, hanem licitálj rá, mert akkor lehet meglesz 3000+postával, ami ha jól írta 600ft.
Ha sürgős Neked, írj neki, hogy Te 3ezret tudsz érte adni, lezárja-e hamarabb, hidd el, hogy alig lehet ezeket eladni, tele van vele minden...
Ami nagyon fontos, nem tudom ismered-e, de van benne 2 szilikon alkatrész, ami ha picit is szakadt, akkor már az egész semmit se ér.
Kérdezz rá, hogy tuti, hogy nincs azoknak baja???
Amúgy nem találsz a lakhelyedhez közel, ahol személyesen átvehetnéd? Akkor megspórolnád a postát...
Szerintem el van sárgulva a gumi része is. Én még 3 e ft-ot is sokallom érte.
Nekem ugyanilyen állapotú van, épp a kukába készülök kidobni. Hm....
Nekem is fejnem kellett hónapokon át, és én is elég gyorsan kikötöttem az elektromosnál, mert a kézivel - legalábbis nekem - iszonyúan fárasztó volt (napi 5-6x, éjjel is). Egyik barátnőm azután tért át a gépire, hogy már ínhüvelygyulladást kapott a kézi fejéstől.
Jó esetben nem lesz szükséged állandó fejésre, és akkor nem lesz rá szükséged (mondjuk akkor a kézire sem...), de szerintem is találsz ennél olcsóbbat.
6-os vagyok ismét. Megnéztem és már 7-8 ezerért van gépi medela. Ha több tejed van és tovább akarsz fejni én inkább ezt javaslom. Ezt később ugyan így el is tudod adni. Ha jól látom pont ehhez még a kézi fejőt is odaadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!