Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van lehetőség mellszívó...

Van lehetőség mellszívó kölcsönzésre?

Figyelt kérdés
Sajnos nem tudtam eldönteni hogy milyen mellszívót vegyek. Nincsen senki akitől tudnék kölcsönözni hogy kipróbáljam és dönteni tudjak. Van lehetőség valahonnan kölcsönözni mellszívókat?
2012. febr. 17. 00:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Budapesten tudok egy helyet, ahol kölcsönözni lehet: A Fő utcában van egy gyógyászati segédeszköz bolt(Batthyány térnél a Fő utca Csalogány utca sarkán).

De biztosan máshol is lehet, hasonló üzletet a környékeden kérdezd meg, vagy a védőnődet!

2012. febr. 17. 03:07
 2/3 anonim ***** válasza:

LEhet kölcsönözni jópár helyen, de nem igazán szeretik eü okokból (többen használják, fertőtleníteni kell). Én is próbáltam bérelni-lehet nem jó helyen kérdezősködtem- de vmi kaukció is volt, meg minimum 30 napra lehet kikölcsönözni jó sok maniért. Persze ezzel nem a kedvedet akarom szegni, kérdezösködj nyugodtan, biztos vannak olcsóbb helyek is.

Viszont nagyon dicsérik, itt a GYK-n is pl. az Aventes mellszívókat (kézit is). Nekem mondjuk Medela kézim van, de nagyon szeretem. Egyszeri 10valahányezer forint kiadás, de megtérül.

2012. febr. 17. 10:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Az alábbi linken találsz bérlési helyeket.

[link]

Kórházi fokozatú gépeket adnak bérbe. Higiéniai okokból a hozzájuk tartozó - a tejjel és testeddel érintkező - alkatrészeket, ún. szívókészletet meg kell vásárolni.

Ezekkel a nagyon hatékony eszközökkel akár egyszerre két mellen is fejhetsz. A szívókészletekhez a mellbimbód méretéhez illeszkedő tölcséreket vásárolhatsz.

A további részleteket megtalálod a medela.hu honlapon.

2012. febr. 18. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!