Első perctől tápszeres a babád? Ha igen miért?
Igen,az össz anyatej amit kapott kb.40ml.volt.
Sajnos nem indult be,pedig a teától a 10e.forintos kapszuláig mindent próbáltam.
13 hós
Nagyon kevés tejem volt, a kórházban szinte mellre sem tudtam tenni a babát, segítséget nem kaptam. Nem tudott szopizni, fejéssel kellett azt a keveset is elindítani, ami volt. Az se segített sokat, hogy besárgult, három óránként kihozták, hogy na, lehet szopiztatni, csakhogy nem volt mit.
Itthon fejtem a tejet, de nem volt túl sok. A védőnő segítsége egy nagy kalap szamócát se ért, 40 percet küzdött, hogy segítsen mellre tenni az éhes, üvöltő gyereket, aztán közölte, ez nem megy, fejjek tovább.
Végül, 1 hónapos státusznál, amikor kijött a gyerekorvosunk, ő nézte meg a mellbimbómat, és közölte, lapos (mindamellett nagy is a cicim, nagy bimbóudvarral, a baba nem tudott rendesen rákapni), és emiatt nem tud szopizni a kicsi, valószínűleg a következő babát sem fogom majd tudni szoptatni emiatt.
8 hétig sikerült anyatejet adni a fiamnak, végig tápszeres kiegészítéssel.
Sajnos, első gyerekes anyukaként tapasztalatlan voltam a témában, aki pedig segíthetett volna (csecsemős nővér, védőnő) semmit sem segítettek. Pedig csak egyetlen dolgot, a mellbimbó kiemelőt kellett volna javasolniuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!