Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért sír, amikor leteszem a...

Miért sír, amikor leteszem a kiságyba aludni?

Figyelt kérdés
10 napos babám szépen szopizik (remélem eleget is),aztán büfi után amikor berakom a kiságyba,pár perc után nekiáll sírdogálni.Általában este és éjszaka.Hagyom egy 10 percig,aztán megint cici.Aztán megint sírdogál,aztán elalszik.Vajon nem elég a tejem?
2012. jan. 31. 13:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ja, én úgy altatom egyébként, hogy álomba simizem, elalszik szépen az ölemben és leteszem az ágyába (max 15 perc). Nekem fontos, hogy ÉN nyugtassam meg, altassam, ne a bimbóm.
2012. febr. 1. 14:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyébként azért sem árt vigyázni a cicivel altatással, mert sok gyerek, akiknél anyukájuk mindenre ezt a megoldást választja, még két három éves korában is csak mellbimbóval a szájában nyugtatható meg. Ismeretségi, rokoni körben is előfordul nálunk is, hogy a gyereknek bármi baja van, álmos, fáj valami, nyűgös, anyukája már képtelen máshogy megnyugtatni. Hiába becézgeti, simogatja, beszél hozzá, a gyerek csak ordít hogy "cicíííí cicíííííí". Pedig egy három év körüli gyerek már egy értelemmel bíró kis lény, a szavakkal is meg kell hogy tudja anyukája nyugtatni, de a kicsi ehhez lett hozzászoktatva baba korától, hogy bármi van, bumm, bimbó a szájba és csend van. Én fiam is komfortszopis volt, tehát nem vagyok totálba ellene, de csak óvatosan :))
2012. febr. 1. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!