Mit esztek vagy isztok, hogy több tejetek legyen? A laktoherb teán kívül?
Figyelt kérdés
2012. jan. 31. 08:55
1/4 anonim válasza:
A Laktoherb a babámnál erős puffadást okozott, úgyhogy abba hagytam gyorsan.
A gyakori mellre tétel segített az elegendő tejmennyiség fenntartásában, de ha kellett, fejtem is a szopik között, hogy több legyen.
2/4 anonim válasza:
moncsa:nekem coopos 2literes almalé és a bodzaszörp jött be!3évig szoptatam most 100honapja szoptatok persze most is amikor kéri adok neki cicit ha kell 30percenként is
3/4 anonim válasza:
Karamalz sör (alkoholmentes) - dm-ben lehet venni. Szerintem sokat segít, mert császáros voltam, és nehezen lett tejem. Az íze nagyon nem jön be, de a cél szentesíti az eszközt...
4/4 anonim válasza:
moncsa:attol a sörtöl nekem is volt tejem de olyan lettem töle mint egy bálna:-)én inkább a van purt ittam alkohol mentes sör
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!