A Laktoherb teától a babák nagy részének tényleg fáj a hasa, vagy ez csak szóbeszéd? Te mit tapasztaltál?
A védőnőm nem tudta ezt megerősíteni,azt mondta csak akkor van ez ha nagy mennyiségben isszák az anyukák.
A környezetemben viszont mindenki erre panaszkodik.
Nem ittam nagy mennyiségben, összesen 2 csészényit ittam meg és egy egész éjszakát ordított át a picikém....
Inkább a MoreMilk Plus-t javasolnám. Drága, de az esetek többségében hatásos. És nálunk nem volt hasfájás tőle.
Ajaj. Akkor ezek szerint ez erősen babafüggő.
Melyik napszakban igyem,hogy ne éjszakára okozzon hasfájást?
Úgy értem mennyi idő alatt kerül be a tejbe?
Még azt sem tudom,hogy igyam-e egyáltalán.
A tejem jelenleg pont annyi amennyi kell,és a cicim is tudja már mennyi időnként eszik a babám.
Attól tartok ha több tej lenne, az bezavarná a szoptatási rendünket.
1. vagyok.
Igen, valóban babafüggő. És akárhányan válaszolunk, mindegy, hogy a mi babánknak fájt-e a pocija, sajnos azt, hogy a tiédnek fog-e, csak akkor tudod meg, ha kipróbálod.
Először csak keveset igyál, így ha fáj is neki, nem annyira, mintha egyből 2 literrel kezdenél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!