Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A Laktoherb teától a babák...

A Laktoherb teától a babák nagy részének tényleg fáj a hasa, vagy ez csak szóbeszéd? Te mit tapasztaltál?

Figyelt kérdés

A védőnőm nem tudta ezt megerősíteni,azt mondta csak akkor van ez ha nagy mennyiségben isszák az anyukák.

A környezetemben viszont mindenki erre panaszkodik.

2012. jan. 17. 21:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem ittam nagy mennyiségben, összesen 2 csészényit ittam meg és egy egész éjszakát ordított át a picikém....

Inkább a MoreMilk Plus-t javasolnám. Drága, de az esetek többségében hatásos. És nálunk nem volt hasfájás tőle.

2012. jan. 17. 21:56
 2/11 anonim ***** válasza:
mindkét gyermekemnél ezt ittam, napi 1,5-2 literrel. Egyiknek sem fájt a hasa tőle. És ráadásul nekem tényleg több tejem lett tőle.
2012. jan. 17. 22:00
 3/11 A kérdező kommentje:

Ajaj. Akkor ezek szerint ez erősen babafüggő.

Melyik napszakban igyem,hogy ne éjszakára okozzon hasfájást?

Úgy értem mennyi idő alatt kerül be a tejbe?

2012. jan. 17. 22:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is laktoherbet ittam mindkét gyerekem szoptatása alatt. Egyik sem volt hasfájós, pedig napi másfél-két litert ittam, és másfél éves korukig szoptak!
2012. jan. 17. 22:06
 5/11 A kérdező kommentje:

Még azt sem tudom,hogy igyam-e egyáltalán.

A tejem jelenleg pont annyi amennyi kell,és a cicim is tudja már mennyi időnként eszik a babám.

Attól tartok ha több tej lenne, az bezavarná a szoptatási rendünket.

2012. jan. 17. 22:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Csak akkor igyál, ha szaporítani akarod a tejet! Nekem már sokat/sokszor segített a Laktoherb. Fiamnak nem volt semmi baja tőle.
2012. jan. 17. 23:21
 7/11 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Igen, valóban babafüggő. És akárhányan válaszolunk, mindegy, hogy a mi babánknak fájt-e a pocija, sajnos azt, hogy a tiédnek fog-e, csak akkor tudod meg, ha kipróbálod.

Először csak keveset igyál, így ha fáj is neki, nem annyira, mintha egyből 2 literrel kezdenél. :)

2012. jan. 18. 09:11
 8/11 anonim ***** válasza:
A kislányomnak is fájt tőle a hasa, még akkor is, amikor hígítottam, úgyhogy át is váltottam más teára! Azóta minden ok!
2012. jan. 18. 10:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Babafüggő. Nekem az egyetlen észrevételem, hogy többször volt kakis pelus, de sose nyüszögött tőle.
2012. jan. 18. 12:29
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. jan. 18. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!