Tejmentes étrendet követő anyukák ti mit eszetek? Nem csökkent a tejetek a diétától?
rengeteg dolgot lehet enni, és ha tejallergiás, akkor vedd komolyan, csak úgy nőheti ki, ha nem találkozik vele egy jó ideig.
a fenti linken megtalálhatod mit egyél. csak rá kell érezni, a férjem lisztérzékeny, tudom mivel jár a diéta..
és ehetsz, csak úgy vásárolj be, és úgy főzz.
húsok, zöldségek, süthetsz piskótát, ha édesre vágysz lekvárral, stb..ha valamibe nagyon kell a tej, pl. főzelék vegyél rizstejet.
Én a gyerekeim 9-10 hónapos koráig nem fogyasztottam tejet. A tejporból a zsírszegény sem megy? Az én babáimat az már nem bántotta. (De nem volt mindegy, hogy zsíros tejpor vagy zsírszegény... :o( )
Nekem a tejem nem lett kevesebb, sőt tejadó is voltam. Jól lefogytam, de azt hiszem, ez is inkább alkati dolog, mint hogy a tejdiétához köthető.
Nagyobbik lányom 2,5 éves korára kinőtte teljesen, a pici meg még érzékeny, bár a tesztje épp most tudtam meg a napokban, negatív lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!