"Észrevette" a babátok, hogy visszatért a vérzésetek?
Figyelt kérdés
Csak anyatejes.2009. máj. 30. 13:37
1/8 anonim válasza:
NEM!!:-)
Nekem 7 hónap után jött meg,de seemit nem vett észre,gondolom nem változott a Tejcsi íze..vagy változott,de ugy is izlik neki:-)))
és azóta is ízlik Neki,már Egy éves a Drága:-)
2/8 anonim válasza:
Nálunk sem, egyik sem. Mindkettőnél kb. 3 hónapos korukban jött meg újra, és csak anyatejesek voltak.
3/8 anonim válasza:
kislányommal 2 hónap múlva megjött, onnantól rendszeresen, őt nem zavarta, mert 3 éves koráig szopott. kisfiam most 10 hónapos és kb 5 hónapja ismét rendszeres a vérzésem, de őt sem zavarja.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. máj. 30. 18:14
6/8 anonim válasza:
Szia
Nekem észrevette :( 3hósan jött meg (1hete) és azóta nagyon keveset eszik, azt is sírdogálva :(
Nem is hízott csak annyit evett, amennyivel épp elvolt (20-30ml-t a 120-140ml helyett), kaptunk tápszert is emiatt, pedig nagyon szerettem volna, ha csak tejcsit eszik.
Azóta megindult hízni.
7/8 anonim válasza:
Egyik gyerekem se vette észre! A nagyokat kb. 2 éves korukig szoptattam, a pici most 9 hónapja szopik. A tej mennyiségével sem és az ízével sem volt gondjuk soha :))
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. máj. 31. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!