Nem lesz baj, hogy még mindig jön tejcsi, ha megnyomom a cicim?
Kisfiam 5 és fél hós, 1 hónapja már tápit is kap, meg főzit, mert nagyon kevés tejem volt.Kb 2 hete egyáltalán nem szopizik már, viszont még mindig van valamennyi tej.Ilyenkor mit kell tenni?Fájni nem fájnak a melleim, csak nem értem mitől van még, ha már nem szopik a kisfiam.
Segítsetek, ha tudtok.Köszike
Nekem azt mondta a dokim, hogy van egy gyógyszer amit fel tudnak írni és attól elapad. De van homeós bogyó is ami tej elapasztásra van. Urtica Urens 15ch. Fontos a 15ch mert az 5ch az tejserkentő hatású.
Persze csak ha már egyáltalán nem akarsz vagy nem tudsz szoptatni.
Ó, köszike,akkor nem aggódom.
Első baba és nem tudtam, hogy ilyenkor mit kell tenni:)
És eztcsi miértkellcsi így írni?
-Tejcsi; Tápi, Szopi.. :D
Sajna én is így jártam, csak az én kislányom 4,5 hós:( Nagyon kevés a tejcim, és már el sem fogadja. Így még fejem, amíg tudom, addig adom neki.A kérdésedre sajna nem tudom a választ, csak, hogy tudd, nem vagy ezzel egyedül. Én is harcoltam a tejért, de hiába:'(((
Minden jót!
Nem kell semmit tenni. Nekem 3 hétig folyt még tudolás közben a tejem de nem fájt a mellem. Aztán egyszer csak abbamaradt. Ha fejed soha nem apad el. :)) ne tedd! Ez normális.
A méh se azonnal húzodott vissza hanem szépen fokozatosan. Most a cicid is ezt teszi, szépen lassan elapad a tejcsi.
Ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!