Mivel tápláljam a 7,5 hós babám ha már nem hajlandó szopizni?
Figyelt kérdés
1,5 hónapja kap szilárd ételt is, de mindig szopi után adtam hogy ne válasszam el. Már csak 3-szor szopizott, reggel, délelőtt és este. Aztán egy-két napja már csak reggel álmosan. Ma pedig már reggel sem volt hajlandó. Ilyenkor tápszert kell kapjon még? Mert viszont tuti éhes. Van már 5 foga és most jön a 6. is. Lehet hogy fáj kellemetlen neki? Van még esély hogy szopizzon?2009. máj. 29. 14:09
1/2 anonim válasza:
Én fél éves korában voltam így mint te.Mi tízóraira és uzsira ettünk akkor szilárdat,áttértünk a delesnél is erre,reggel,este tápszert kap,mert hiába fejtem egyre kevesebb volt a tejem.Üvegből se issza meg a tejcit?
2/2 A kérdező kommentje:
Próbáljam lefejni és úgy odaadni? A tejpépet higítva simán megissza cumisüvegből. Amikor maszírozom és nyomkodom a cicit hogy megnézzem egyáltalán van e, akkor jön, de nagyon híg, szinte átlátszó pedig előtte sűrű zsíros fehér volt. Lehet hogy ez a baj? Egy-két szívás után megharap és elfordul.
2009. máj. 29. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!