Császár után mikor jött meg a tejetek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 06:01
1/12 anonim válasza:
Nekem úgy volt hogy csütörtökön császároztak és szombat este tudtam először szoptatni. Az még nem is volt igazi tej, csak ilyen előtej féle. Az igazi vasárnap jött meg.
2/12 anonim válasza:
Vasárnap hajnalban műtét, első mérhető szoptatás kedd délután.
3/12 anonim válasza:
szerda délután műtöttek, és péntekre már elé volt a tejem
5/12 anonim válasza:
Szia! Én is másnap már tudtam szopiztatni de csak elötejem volt.És még egy hét után is csak elötejem volt és már a baba nem lakott jól.Most vagyunk 3 hetesek és még mindig nincs tejem :( Sajnos tápszerezés lett belöle.
6/12 anonim válasza:
Kedd este császároztak, pénteken már volt egy pár csepp tejcsi, de igazából szombaton tudtam megszoptatni a kisfiamat először.
7/12 anonim válasza:
Hétfő este császároztak, szerdán volt némi előtej, csütörtökön már tudtam fejni 40 ml-t, pénteken pedig hazaengedtek, mert már tudott rendesen szopizni (korán voltunk)
8/12 anonim válasza:
Szombat de.császároztak,és hétfő du.már tudtam fejni a kórházi géppel 40ml-ket :) A csecsemősök csak néztek.
9/12 anonim válasza:
Nekem pár csepp előtejem már másnap volt, viszont mire igazán megindult, az 6 hét lett. Addig véres verítékkel fejtem éjjel és nappal, de meglett az eredmény. Ne add fel, én ajánlom a fejést, nekem használt.
10/12 anonim válasza:
Nekem a 3. napra lett tejem. 30 ml, ha jól emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!