Hány helyről folyik a tejetek?
Persze, hogy otthagyja, tudja, hogy nem kell megdolgooznia a sűrűbb, zsírdús hátsó tejért, mert a szájába öntöd cumisübvegből pótlást.
Ott szinte szívni sem kell, csak folyik.
Az orvosok sajnos tukmálják a tápszert, mert pénzt kapnak érte:-((
Mivel indokoták anno, hogy muszáj a pótlás, fogyott a babád?
Menyivel született és mennyi volt amikor, elkezdted pótolni 3 hónaposan?
Igen, ez volt a kérdésem!
Az orvos igazából nem mondta, hogy adjak tápszert de rávezetett. Azt mondta hogy a gyerek nagyon sovány. Tényleg az volt. És szerintem tényleg nem volt elég tejem. Mérni nem mértem, igény szerint szoptattam, szinte állandóan a mellemen lógott, de sokszor sírt, utólag jöttem rá, hogy hát igen, tényleg éhes volt :( Azt gondolom hogy ma sincs több tejem, sőt kevesebb, de a babám már ügyesebben szopizik és többet kiszív mint az elején. Fejek is minden nap. Igy elég sokat szopizik, de pótolnom ugyanúgy kell. Nem bánom, örülök, hogy majdnem 6 hónaposan még mindig szopik, amikor anno azt hittem, hogy ha pótolom kell majd akkor vége lesz mindennek. Nemsokára kezdem a hozzátápit, és remélem a szopizás így is fenn fog maradni még sokáig.
Csak a mai napig azon töröm a fejem, hogy hol szúrtam el, van-e olyan dolog amit legközelebb máshogy kell csinálnom, vagy pl. az, hogy hány lyukból folyik a tej számít-e, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!