Szopiztattatok mar Nandu fele hordozokendoben? Van ilyen valakinek elado? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
S.O.S kellene,a hirdetesi oldalakon ha van is,mas megyeben,postan nem erne s.o.s.Pesten vagyok,el tudok menni erte.Tenyleg olyan jo,ahogy mondjak? :-)El tudok benne bujni szopizas kozben a babammal,es kenyelmes is?
Elore is koszi a tapasztalatokat! :-)
2009. máj. 27. 08:53
1/6 anonim válasza:
Szia! Ja jó! Csak nagyon drága :S
2/6 anonim válasza:
A méretet azt mindenképpen érdeklőd meg! Nekem a legnagyobb LL-es van, azért mert ezzel mindenféle pozicióban megtudom kötni, még extra pozíciókban is. Elől, hátul, oldalt... de azért a baba korától is függ így ahhoz viszonyítva kötöm meg. Mi 6700-ért vettük. Szép, kényelmes, a babának a hátát tartja, ortopéd. Szélességben nyúlik talán egy picit, de hosszában nem mert úgy lett tervezve. Tiszta pamut.
4/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nekem azért ajánlották az M-est, mert 165 cm magas vagyok - szóval az én testmagasságom volt a mérvadó.
Egyetlenegyszer sem használtam, a párom erőltette, de én nem tudom magamon elképzelni, ezért egy kengurut vettem. Halvány narancsos színe van drappos beütéssel - unisex.
5/6 anonim válasza:
Én vettem hordozokendöt, Nadut, de talan egyszer hasznaltuk. Szerintem csak a nagyon pici babaknal jo ez a modszer, az én kisfiam 5 kilos volt amikor mar tul nagy volt hozza. A szoptatas se ment benne. Több megkötést probaltunk, nekünk nem jött be.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!Keson olvastam oket,de elmentem es vettem eggyett.Tobbfele kotest is megkotottem,de a fiam ugy dontott,hogy vissza vele a boltba.6 kio,2 honapos,es nem fer bele.Tokre osszenyomja!
2009. jún. 9. 14:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!