Akinek van Avent kézi mellszívója, lehet csalakoztatni rá MAM-os cumisüveget?
Értem.
Persze mindenki máshogy vág bele, de ha alapvetően szoptatásra készülsz, akkor nem érdemes cumisüvegek tömkelegére beruházni. Ha valami miatt nem menne a szopi, még mindig beszerezhetsz útközben is. Sikeres szoptatás esetén gyakorlatilag nincs szükség cumisüvegre, illetve ha pótolni kell(ene) valami okból, azt sem célszerű a pici újszülöttnek cumisüvegből adni, mert könnyen cumizavarhoz vezethet...
Én gyerekeim legkorábban két hónaposan kaptak cumisüvegből anyatejet, amikor már biztos technikával szopiztak. (És csak alkalmanként, amikor elmentem otthonról, és más adott nekik). Fejni mondjuk fejtem, mert nagyon sok tejem volt.
Szóval jó, hogy tájékozódsz előre, de ezzel még ráérsz szerintem. :o)
Miért érnék rá? Most kéne utánajárnom nem amikor már itt van a baba!
Amúgy szoptatásra készülök,de amíg beáll a kereslet-kínálat rendje addig le kell fejnem a többit.
na meg teáztatni is kell.
Szia!
Bocsi, de tényleg igaza van a hozzászólónak! Énis bevásároltam cumisüvegből(van vagy 6db), aztán most ott állnak sorba a szekrényben. Szerintem is várd meg míg tényleg szükség lesz rá...feleslegesen ne adj ki rá pénzt. Szerintem! Ja és teára tényleg nincs szüksége a picinek 6 hónapos korig.
4-5-7-9-11 vagyok
A "hasfájósság" egy izgalmas dolog. VAnnak rá "csodaszerek" (Infacol, Espumisan és társaik), de ezek olyan cuccok, melyek beadásához nincs szükség cumisüvegre, mert cseppentő van a flakon végén, és kanálra kell csöppenteni, vagy egyből a baba szájába. Hogy hasznélnak-e? Vagy igen, vagy nem. Sokak tapasztalata, hogy három hónapos korig ki kell bekkelni, mert akkor múlik el magától az egész.
Amúgy a különböző teákat a mamának célszerű (állítólag) innia, és az átmegy az anyatejbe is. De itt is megoszlik a tábor, hogy ennek van-e hatása, vagy nincs.
Az minden estre jó, ha kevés tejterméket (főleg tejet) fogyasztasz, mert rengeteg baba erre érzékeny.
Aztán meg ott van a gyereknek az apja is. Ha kell, kinéztek valami cumisüveget az interneten, és elszalasztod apát megvenni. Úgy mint minden másért is, amiről közben derül ki, hogy még szükség van rá... :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!