Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Avent kézi mellszívot hogy...

Avent kézi mellszívot hogy kell kifôzni? (tobbi lent)

Figyelt kérdés

. [link]

Ilyen mellszívom van,ezt hogy kell szetszedni illetve milyen reszeket lehet edenyben kifozni?Es mennyi ideig kell forralni?

2011. dec. 11. 15:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ioncserélt vízben főzd ki az összes része főzhető nem kell túl sokáig egy két perc elég, az a lényeg hogy ne mcsapvízbe főzd ki
2011. dec. 11. 15:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Es azt nem tudod veleltlôenul hogy kell szetszedni?probaltam egy kis atlatszos kupakot lepattintottam rola de tobbet nem mertem hatha nem tudom osszerakni vagy egyaltalan nem is kell maga a pumpalo rezset szetszedni.Meg csak jovoheten lesz csaszarom es addigra meg akarnam tanulni hatha majd kell a korhazba.Amugy a sogornome a mellszivo de vele nagyon ritkan talalkozom ezert nem tudom tole megkerdezni.
2011. dec. 11. 15:24
 3/12 anonim ***** válasza:
44%

Ioncserélt víz? Mégis minek? Sima csapvízben forraltam mindent (kb. 5percig), aztán kaptam mikrós sterilizálót és abban (abba is csapvizet tettem). Soha semmi baja se volt tőle a fiamnak. Meg nekem se lett.

És igen, szerintem is kifőzhető az összes része, bár a nyomókart és a kupolát szerintem felesleges (én csak alaposan elmostam), mert az úgyse érintkezik semmivel, max a kezeddel.

2011. dec. 11. 15:26
 4/12 anonim ***** válasza:
44%
Teljesen darabokra szedhető, nem fogod eltörni nyugi! Szedd szét, mert hiába főzöd ha nem megy közé a víz. Plusz minden használat után is darabokra kell szedned, h elmosd.
2011. dec. 11. 15:29
 5/12 A kérdező kommentje:
Koszonom.UramIsten hat kicsit felek tole nehogy tonkre tegyem.Es textil pelust tegyek a fazek aljara?
2011. dec. 11. 15:30
 6/12 anonim ***** válasza:

tönkre ne mfogod tenni én is féltem tőle először az ioncserélt víz pedig azért kell hogy ne legyen vízköves mert minőségromláshoz vezet

de amúgy ha rám hallgatsz nem fogod használni hiszen a baba úgyis annyi tejet termeltet amennyi neki kell, a fejés cska egy rossz plussz dolog semmire sem jó, de nagoyn idegesítő

nekem is csak azért lett mellszívóm mert a nagylányunk nem tudott szopizni mert érdagant lett a száján, a másik kettő picuriál már nem is használtam

2011. dec. 11. 17:22
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

Teljesen szét lehet szedni:

A tölcsérről le udod szedni a szilikont

Le tudod venni a kupolát

Aztán a kart

Aztán azt a szilikont amihez a kar csatlakozik

Végül van a műanyag rész közepén egy lyuk amit egy fehér "dugó" takar ami gumiból van, azt is ki kell szedni.

Na meg persze a kék szűkítő és a pohár.

Én egyszer sem főztem ki, mikrós sterilizálót használtam, meg van fertőtlenítő folyadékom is.

2011. dec. 11. 17:23
 8/12 A kérdező kommentje:
Koszonom.Utolso valaszado nagyon pontosan leírtad koszonom,megprobalom ezek szerint szetkapni. :-D 38 hetes kismama
2011. dec. 11. 18:16
 9/12 anonim ***** válasza:
a mikrós sterilizáló használati utasításában az van hogy a kupolát és a kart nem muszáj kifőzni, de mindig szedd szét teljesen mert jól csak úgy tudod elmosni is.
2011. dec. 11. 18:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Úgy látszik másnak nem tetszett a válaszom... Tudnám mi nem volt benne hasznos?!
2011. dec. 11. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!