Avent kézi mellszívot hogy kell kifôzni? (tobbi lent)
. [link]
Ilyen mellszívom van,ezt hogy kell szetszedni illetve milyen reszeket lehet edenyben kifozni?Es mennyi ideig kell forralni?
Ioncserélt víz? Mégis minek? Sima csapvízben forraltam mindent (kb. 5percig), aztán kaptam mikrós sterilizálót és abban (abba is csapvizet tettem). Soha semmi baja se volt tőle a fiamnak. Meg nekem se lett.
És igen, szerintem is kifőzhető az összes része, bár a nyomókart és a kupolát szerintem felesleges (én csak alaposan elmostam), mert az úgyse érintkezik semmivel, max a kezeddel.
tönkre ne mfogod tenni én is féltem tőle először az ioncserélt víz pedig azért kell hogy ne legyen vízköves mert minőségromláshoz vezet
de amúgy ha rám hallgatsz nem fogod használni hiszen a baba úgyis annyi tejet termeltet amennyi neki kell, a fejés cska egy rossz plussz dolog semmire sem jó, de nagoyn idegesítő
nekem is csak azért lett mellszívóm mert a nagylányunk nem tudott szopizni mert érdagant lett a száján, a másik kettő picuriál már nem is használtam
Teljesen szét lehet szedni:
A tölcsérről le udod szedni a szilikont
Le tudod venni a kupolát
Aztán a kart
Aztán azt a szilikont amihez a kar csatlakozik
Végül van a műanyag rész közepén egy lyuk amit egy fehér "dugó" takar ami gumiból van, azt is ki kell szedni.
Na meg persze a kék szűkítő és a pohár.
Én egyszer sem főztem ki, mikrós sterilizálót használtam, meg van fertőtlenítő folyadékom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!