Mikor választja el magát? Vagy válasszam el én? Sokszor már elég kevés tejem van.
Figyelt kérdés
Lassan 15 hónapos a kisfiam, lelkesen szopizik, reggel este, sokszor délben is elalvás előtt és éjjel is.Mégis vannak napok, mikor már nem tud sokat szopizni, így cumizik.El kéne választanom?Vagy ha jó neki így,akkor hagyjam?De mikor "unja meg"?Elválasztja majd magát?2012. jan. 5. 17:21
11/11 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy írtál még:)Megerősítettél abban, amire gondoltam:)Az éjszakai szopizásokat elhagyjuk, meg napközbenit is, és az esti-reggeli megmarad még.Ez így nekem is jó, és szerintem neki sem fog nagy traumát okozni:)
2012. jan. 9. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!