Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás két mellből? Ha...

Szoptatás két mellből? Ha mindkét mellemből szoptatom a 3hetes babámat, akkor honnan tudhatom biztosan, hogy megette az elsőből a zsíros részt is?

Figyelt kérdés
Sajnos egy mellből nem elég neki a tejcsi, ezért - meg más okokból is sajnos - pár napja elkezdtük tápszerezni pótlásként a picúrt, viszont azt olvastam, hogy jobb ha két mellből szoptatom. Így viszont, honnan tudom, hogy az elsőből megette a zsíros részt is és nem csak elfáradt/lusta?
2012. jan. 3. 16:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Pont úgy csinálom, ahogy az utolsó válaszoló leírta!!!! Képzeljétek tegnap este már nem kellett tápszer :):):):)

A "rosszabbik" - jobb oldali - mellemből ki dtudott szívni 90grammot (!) Aztán még kínoztam vele, majd megkapta a másikat abból is evett kb 20-at, majd visszatettem a jobb oldalira és még 10 kijött neki, úgyhogy utána már nem is tudtam belőle semmit kifejni. Az előző evésnél pedig - tahát tegnap délután 4 órainál - jól lakott egy ciciből!!! Annyira köszönöm a segítséget!!!!!!!!!!!!! Mostmár remélem minden rendben lesz!! Jó babázást mindenkinek.

2012. jan. 6. 06:40
 12/15 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy nem kellett tápszer. Biztos minden rendben lesz!:)

Jó babázást.:)

10-es voltam

2012. jan. 6. 07:45
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!!! :):):):)
2012. jan. 7. 14:02
 14/15 xStefix ***** válasza:

Látod, megy ez! Mindig úgy kell csinálni, ahogy a szükség diktálja. Ha ma így, akkor így - ha holnap másképp, akkor úgy. Csak rugalmasan, ez a titka.

Örülök! :)

2012. jan. 7. 15:42
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát még én ;)
2012. jan. 8. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!