Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen kaját ne egyek? Tanácst...

Milyen kaját ne egyek? Tanácstalan vagyok, nagyon szenved a lányom és sokat pukizik.

Figyelt kérdés
egy hete ritkán kakál.multkor négy napig,majd annyi jött hogy anyosommal cseréltük alatta a kéztörlöt mert a pelusba nem fért el már.most megint három napja lesz ma.nem iszom tejet,nem eszek naramcsot stb...talán baj lehet a füstölt kolbász,mert nem rég kaptunk és folyamat fogy.
2011. dec. 28. 08:14
 1/5 TKI Ibolya ***** válasza:
A szoptatott babáknál teljesen normális ha napokig nincs széklete.A kolbásztól is fájhat a pocija próbáld ki ,hogy ha nem eszed akkor fáj e neki.
2011. dec. 28. 09:32
 2/5 anonim ***** válasza:
hát a kolbász füszeres is és föleg füstölt! szerintem ez okozhat gondot!
2011. dec. 28. 10:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Meg ugye kolbászban van kömény... lehet attól.

Lányom 6 hónapos koráig hasfájós volt, teljesen mindegy volt, mit eszem. Kaki nálunk hetente 1szer volt. Mikor kb 7 napig húzódott, akkor szoktam szélcsövezni. az meghozta hatását. Amúgy anyatejes babáknál normális a napi többszöri, de a heti egyszeri kaki is. Hasfájó amúgy, vagy csak mostanában, mióta nehezen megy a kaki?

2011. dec. 28. 10:38
 4/5 A kérdező kommentje:
csak egy hete,vagyis három hetes kora óta.elötte napi több kaki volt.megprobalom kolbász nélkül.remélem lesz ma már kaka,de ma is nagyon sokat pukizik,tiszta puki szag van a szobájában meg ha fölé hajolsz akkor is büdi.szegénykém.
2011. dec. 28. 14:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Húúúú, az én lányomnál is kb 3-4 hetesen kezdődött a hasfájás, meg is lepődött a védőnő, hogy olyan későn. Mindenképp igyekezz kerülni a puffasztó ételeket (ami rád puffasztólag hat). mutasd meg orvosnak is, vagy védőnőnek. infacolt szokták javasolni, nekünk mondjuk semmi nem használt, de egy próbát igazán megér. Ami működött, mikor görcsöl a pocija tedd az alkarodra hassal, úgy hogy a pelus a tenyeredben legyen, a buksija a könyök hajlatod felé nézzen, így ki tudja magát rugdalni, melegíted is a hasát, előbb megnyugszik. Aztán volt valamilyen gyógynövényes poci krém, azzal masszíroztam neki. Cumit javasolt még anno a védőnő, mert ahogy cuclizza, beindul a bélműködés, jobban jön a puki, kaki. Lányom egyetlen egyet sem fogadott el, pedig vettünk vagy 10 félét... Aztán ha meleg ruhát teszel a pocijára, én jó melegre szoktam vasalni ruhapelust, és abba szoktam csomagolni, vagy csak plédbe. meg a mellkasomra szoktam fektetni, hassal, mikor már teljesen kimerült voltam, így szépen aludt:)

Kitartást kívánok neked, és ha esetleg gondolod, írj privátban, szívesen próbálok segíteni:)

2011. dec. 28. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!