Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Melltartóbetét helyett valami...

Melltartóbetét helyett valami gazdaságosabb megoldás?

Figyelt kérdés
Én ezt nagyon drágának találom. Van kimoshatóm is, de az nem ér semmit, átázok vele rendszeresen. Ki milyen megoldást tud? Köszi.
2011. dec. 27. 00:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Babylove melltartóbetét.Ez még mindig olcsóbb mint a tápszer...
2011. dec. 28. 08:25
 12/18 A kérdező kommentje:

"tegnap 15:34"-nek nagyon köszönöm a felajánlást, de inkább add oda valami közelebbi ismerősnek!

Szóval én az 500 FT/30 db-ot sem tartom olcsónak (ilyet használok most)....

2011. dec. 28. 12:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor azt kérdezem, hogy mennyi idős a babád? Szoktál-e fejni?
2011. dec. 28. 12:09
 14/18 A kérdező kommentje:
Kb. napi 2x van időm fejni, megjegyzem, nem elég a tejem. Ha szopizik a baba (aki egyébként 6 hetes), a másikból mindig folyik a tej.
2011. dec. 28. 14:33
 15/18 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt használom, egyszeri beruházás, és jó használni. Mikor szopi van, a másik mellre rakni, melltartórészt vissza, az megtartja, nincs szükség kézre sem. aztán csak kiöntöd, vagy üvegbe öntöd, és a babának adod, ahogy szeretnéd... Nekem bevált.

2011. dec. 28. 15:43
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell már sokáig melltartóbetétet használnod, mert lassan beáll a tejtermelésed. Ha túl lsztek a növekedési ugráson akkor talán a fejésre sem lesz szükséged és így megszűnhet a tejcsöpögés.

Miből gondolod, hogy nincs elég tejed? Nem hízik rendesen?

2011. dec. 28. 16:25
 17/18 A kérdező kommentje:
Pótolni kellett már szinte a kezdetektől, mert szopi után még nyugtalan volt, sírt, és igen, nem volt meg a kellő gyarapodás. Most kb. 60% a tej, a többi tápszer. Ilyen tejgyűjtőm van, Aventes, de az előző babámnál nem igazán sikerült használnom...lehet én voltam a béna, akkor előveszem, hátha most sikerül :)
2011. dec. 28. 16:59
 18/18 anonim ***** válasza:
A tejkagylós vagyok.A lényeg azon van, hogy szorosan tapadjon a melledhez, akkor nem lesz csepegés.
2011. dec. 28. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!