Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kevés vagy gyenge a tejem, ha...

Kevés vagy gyenge a tejem, ha a babám szinte óránként enne?

Figyelt kérdés
és ha szopizik, az van, hogy eltart több mint egy órát, szinte minden szopizásnál? Mondhatni 24 órából 12 szopizik. Állandóan csak sír csak sír és mindig keresi a cicit. Mellette szerintem elég sokat bukik. És már csak akkor alszik, amikor annyira elfáradt, hogy nincs ereje enni sem.
2009. máj. 18. 14:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Babám tegnap volt egy hónapos!

És tegnap próbálkoztunk tápszerrel,nem evett 15 nél többet szopi után.De ugyanúgy ment a hiszti.Szóval arra gondolok,hogy tényleg csak vígasztalódni akar!

Az északát szépen átalussza,este 10-kor eszik aztán fél5-5 körül ébred,most még mindig alszik!

De a de. és du-ok már pár napja úgy telnek,hogy szinte folyamatosan szoptatok és reggelre ömlik a cicimből a tej.

Pelushelyzet rendben van szerintem.Mindig van 4-5 pisis és kakis is:)

Várok még véleményeket!

Akkor én is vezessem be a 3 óránkénti evést?

Lehet,hogy túlságosan hozzászoktattam már ahhoz,hogy amikor sír rögtön cicire rakom?

Alszik közben hiába ébresztgetem.

Viszont arra gondoltam,hogyha próbálnám a 3 óránkéti szpoizást és közbe nem adnék neki cicit,akkor előbb utóbb lehet,hogy ő is rájönne,hogy nem érdemes közben aludni vagy nézelődni,hanem enni kell,mert a köv. szopizás még messze lesz?!

És köszönöm az eddigieket!

2009. máj. 19. 08:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia! Ne vezesd be a 3 óránkénti szopit! Engedd, hogy a babád alakítsa a rendet a saját igénye szerint!

Elhiszem, hogy most még strapásnak tűnik az állandó cicizés, de fog ez változni, ahogyan nő a babóca. Tarts ki és szoptass igény szerint, minden rendben lesz! Sok boldogágot nektek!

2009. máj. 30. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!