Kevés vagy gyenge a tejem, ha a babám szinte óránként enne?
Köszönöm a válaszokat!
Babám tegnap volt egy hónapos!
És tegnap próbálkoztunk tápszerrel,nem evett 15 nél többet szopi után.De ugyanúgy ment a hiszti.Szóval arra gondolok,hogy tényleg csak vígasztalódni akar!
Az északát szépen átalussza,este 10-kor eszik aztán fél5-5 körül ébred,most még mindig alszik!
De a de. és du-ok már pár napja úgy telnek,hogy szinte folyamatosan szoptatok és reggelre ömlik a cicimből a tej.
Pelushelyzet rendben van szerintem.Mindig van 4-5 pisis és kakis is:)
Várok még véleményeket!
Akkor én is vezessem be a 3 óránkénti evést?
Lehet,hogy túlságosan hozzászoktattam már ahhoz,hogy amikor sír rögtön cicire rakom?
Alszik közben hiába ébresztgetem.
Viszont arra gondoltam,hogyha próbálnám a 3 óránkéti szpoizást és közbe nem adnék neki cicit,akkor előbb utóbb lehet,hogy ő is rájönne,hogy nem érdemes közben aludni vagy nézelődni,hanem enni kell,mert a köv. szopizás még messze lesz?!
És köszönöm az eddigieket!
Szia! Ne vezesd be a 3 óránkénti szopit! Engedd, hogy a babád alakítsa a rendet a saját igénye szerint!
Elhiszem, hogy most még strapásnak tűnik az állandó cicizés, de fog ez változni, ahogyan nő a babóca. Tarts ki és szoptass igény szerint, minden rendben lesz! Sok boldogágot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!