Létezik szoptatós melltartó kis méretben (B kosárral kb)? Ha igen, tudnátok segíteni, hol keressem, és milyen árakra számítsak?
Én A kosarasat is találtam, az Elefáni Babadiszkontban Budapesten, talán Anita márka. Olcsó volt és pamut, nekem nagyon kényelmes.
Amúgy Triumphnak is van B, de az annak ellenére hogy nagyon szép, nekem nem volt kényelmes.
Kb. fél éves volt a babám, amikor az A kosarasból is kiestem. Vettem sportmelltartót, azt húztam fel póló alatt, elég jól lehet szoptatni benne. Ja, és találtam olyat is, ami bár sportosabb szabású, de olyasmi mint egy top felső, és nagyon csini (piros, szexi). :o) Ezt csak azért írom, hogy ami sport szabású, az nem feltétlenül "trampli".
én a blahán vettem a skálában az egyiket, nem triumph, henem vmi olcsóbb, asszem 3000 körül volt, és a párom vett nekem még kettőt - Stella (ezek szebbek és kényelmesek is), B-s méretet, itt:
egyébként ez az áruház nagyon jó, diszkont áron van sokminden, uram mondta, h kedves az eladó is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!