3 napja szultem Cesare ral es meg nincs tejem, picikem ugy igyekszik de semmi, mennyi ido kell elteljen hogy tejem legyen?
Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 03:49
1/5 anonim válasza:
Az jó, ha nagyon igyekszik. Akkor 1-2 napon belül megjön a tej. Addig meg az előtej elég neki. Ha ügyes és nagyon sokat szopizik (akár egész nap) akkor hamar beindul majd. Császárnál öt nap belefér.
2/5 anonim válasza:
Nekem 7 nap után sem lett, hiába próbálkoztam homeós bogyókkal, teákkal, semmi nem segített...
Szerintem egyébként a nyugalom nagyon sokat számít.
3/5 anonim válasza:
Rengeteg folyadék, pihenés. Vehetsz Laktoherb teát, ezt ihatod literszámra, serkenti a tejet. Esetleg amikor nem szopik próbálj meg fejni, ezzel is stimulálod a melled, de a legjobb, ha sokat van a baba cicin.
4/5 anonim válasza:
Hivatalos vélemény szerint 5-10 nap között normális teljesen, hogy beindul a tej. Próbálj meg fejni, az se baj ha még semmi nem jön, egyszer csak beindul. A sógornőmnek 3 császára volt és általában a 7. nap indult be neki.
Nekem spontán szülésem volt és az 5. nap indult be.
5/5 anonim válasza:
én is császáros voltam, 2 nappal később megint megműtöttek komplikáció miatt, aztán meg begyulladt a sebem, de igy is a 6. napon belövellt, addig nem fejtem, szoptatni próbáltam, de az nagyon fájt, és abbahagytam mert annyira kivoltam. ne aggódj, beindul ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!