Mitől lehet, hogy 2 hetes babám szopi után 1,5 órán keresztül sír és feszíti magát?
büfizni büfizik rendesen,többször is leveszem szopi közben a ciciről büfizni..ő hagyja abba a szopit és utána is büfizik,nem veszem el töle..
Minden pelusban van bőven pisi és kaki is..
gyomrocskája fájna...már szinte mindenről lemondta,szinte csak mindig 1 fajtát eszek,de még így is..bukós baba amúgy és volt már rá példa hogy szopi után fél órával sugárban hányta ki a tejcit..
Gabika77: nem mértem már 2 napja,de így is ahogy elengedi a cicit,a vállamra teszem 3 jó nagy büfi egymás után,aztán kb 5 perc múlva már szenved is..
most ráraktam egy meleg terápiás párnát a pocójára így most csendben nézelődik..
én arra gyanakodnék, hogy refluxos. ha mindig visszajön több-kevesebb és sír is miatta (bukás után sír?), akkor lehet, hogy kimarta a gyomorsav a nyelőcsövét. ezt ki kéne vizsgálni.
nálunk is reflux-gyanús volt a gyerek. én egy gyerekorvos-szopi tanácsadóhoz vittem el vizsgálatra, ő tudott hasznos segítséget adni. Kiss Eleonórának hívják.
ő is reflux gyanús,de csak január 18-ra kaptunk időpontot ultrahangra...addig csak találgathatunk hogy mitől fáj és valóban az e..
a meleg párna némileg használ,csak így meg állandóan kézben van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!