Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mitől lehet, hogy 2 hetes...

Mitől lehet, hogy 2 hetes babám szopi után 1,5 órán keresztül sír és feszíti magát?

Figyelt kérdés

büfizni büfizik rendesen,többször is leveszem szopi közben a ciciről büfizni..ő hagyja abba a szopit és utána is büfizik,nem veszem el töle..

Minden pelusban van bőven pisi és kaki is..

gyomrocskája fájna...már szinte mindenről lemondta,szinte csak mindig 1 fajtát eszek,de még így is..bukós baba amúgy és volt már rá példa hogy szopi után fél órával sugárban hányta ki a tejcit..

2011. dec. 11. 17:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Gabika77: nem mértem már 2 napja,de így is ahogy elengedi a cicit,a vállamra teszem 3 jó nagy büfi egymás után,aztán kb 5 perc múlva már szenved is..

most ráraktam egy meleg terápiás párnát a pocójára így most csendben nézelődik..

2011. dec. 11. 19:23
 12/16 xStefix ***** válasza:
Reméljük, hogy segíteni fog! :)
2011. dec. 11. 19:26
 13/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat...azt a 100%-os aloe-s dolgot pedig kipróbáljuk mindenképp...
2011. dec. 11. 19:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia! Nincs neki tej intoleranciája? Nagyon ritka, de előfordulhat. Orvos látta már? Én kihívnám a védőnőmet, nézzen végig egy etetést, vagy legalább is amikor befejezte a cicizést, lássa az utáni állapotot, hogy mi van a babával!
2011. dec. 11. 22:18
 15/16 anonim ***** válasza:

én arra gyanakodnék, hogy refluxos. ha mindig visszajön több-kevesebb és sír is miatta (bukás után sír?), akkor lehet, hogy kimarta a gyomorsav a nyelőcsövét. ezt ki kéne vizsgálni.

nálunk is reflux-gyanús volt a gyerek. én egy gyerekorvos-szopi tanácsadóhoz vittem el vizsgálatra, ő tudott hasznos segítséget adni. Kiss Eleonórának hívják.

2011. dec. 12. 09:00
 16/16 A kérdező kommentje:

ő is reflux gyanús,de csak január 18-ra kaptunk időpontot ultrahangra...addig csak találgathatunk hogy mitől fáj és valóban az e..

a meleg párna némileg használ,csak így meg állandóan kézben van..

2011. dec. 12. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!