Nem baj, ha egyszerre ürítem a két mellem? Akkor egyszerre kell újra termelődnie.
A baba az egyikből szopik, utána (max. 1 óra múlva) lefejem a másikat is. Így 7-8 óra alatt két mellet kell a szervezetemnek megtöltenie, nem felváltva! Ez nem baj? Hátránya van?
(Sebes volt és amúgy sem tudja bekapni, azért fejem...)
Ha így üríted megszokja a mell, és mind kettő úgy fog telítődni. Az egyik evésre, a másik 1 óra múlva fejésre:)
Annyi a hátránya, ha hirtelen abbahagynád a fejést akkor is telítődne és abban az időben tele lenne amit ,,megszokott,,.
Én végig két mellből szoptattam minden evéskor, mert nagyon kevés volt a tejem. Semmi baj nem lett belőle.
De azt nem értem, hogy miért 7-8 óra alatt kell telitődnie? Minden 2. evés cumisüvegből történik lefejt tejjel?
Szerintem érdemes lenne a seb begyógyulása után újra próbálkozni, hátha tudna hagyományos módon szopni belőle...
Nálunk is voltak hasonló gondok, de mindig megoldódott 1-2 nap alatt.
Sok sikert hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!