Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Már nem szoptatok, mi lesz a...

Már nem szoptatok, mi lesz a tejjel a cicimben?

Figyelt kérdés
9 hónapos a kisfiam,sosem volt cicifüggő.Pár hete megcsappant a tejem,persze lassabban indul el,kevés jön,a fiam türelmetlen lett.2 napja pedig egyáltalán nem hajlandó szopni,ordít ha mellre tenném.De érzem h valamennyi tej van a mellemben.Nem kemény,de pár korty még jönne.Ezt ki kell fejni?
2011. dec. 6. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Csak akkor fejj belőle, ha nagyon feszít, amúgy ne. Ha nem vészesen érzed, akkor hagyd békén, majd elapad.

Ha meg feszít, akkor se fejd le teljesen, csak annyit, hogy megkönnyebbüljön, különben sosem apad el.

2011. dec. 6. 20:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha nem keményedik be,neked nem kényelmetlen akkor hagyd.Szépen elapad...Kb.40 napig még biztosan jönni fog belöle pár csepp.

Nekem a fiam cicifüggö.21 hónapos de hajnalban még mindég ordít érte pedig már hidd el én elhagynám.Még adtam neki 1 hónapot és tetszik nem elveszem töle.......

2011. dec. 6. 20:57
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem feszít egyáltalán,csak ha megnyomom(mint mikor ellenőrizzük h megtelt e),akkor érzem h van benne.Egyébként egy cseppet is alig bírok kinyomni.Ha megnyomom a bimbóudvart,nem jön tej,csak ha nagyon küzdök vele:)

És ettől a tejpangástól nem gyullad be a mellem?Vagy ez a tej felszívódik.

2011. dec. 6. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!