Hogy lehet, hogy még mindig van valami a cicimben, pedig már 5 hónapja nem szoptatok?
Amikor megnyomom a mellbimbómat, nagyon kevéske átlátszó "valami" jön ki. Ez még a tejci maradéka? Meddig tarthat? Vagy más?
Kisfiam 7 hónapos koráig szopizott, utána nem volt hajlandó, mert már nem volt túl sok.
Köszönöm a válaszokat!
nekem is pont 5 hónapig volt még tejem (14 hónapig szoptattam), úgy ahogy írtad, tehát csak nyomásra jött. Aztán teherbe estem, és érdekes, de azóta nincs tejem.
9 hetes kismama, 20 hós kisfiú anyukája
második vagyok:
Nem, nekem már szülés után 5 hónappal jött meg elöször és a lányom 8 hónapig szopizott.
Elsőnek: Gratulálok a kistesóhoz!! :)
Másodiknak: szerintem nem befolyásolja a teherbeesést, hisz szoptatás alatt is teherbe lehet esni, én pl. már szülés után, ahogy megvolt a 6 hetes nőgyógyászati kontroll már másnap elkezdtem. :( Pedig meglettem volna még nélküle.
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!! Kezdtem idegeskedni, hogy valami gond van, de így most megnyugodtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!