Nem szoptatok, miért van mégis egy csekély mennyiségű tej a a cicimben?
Figyelt kérdés
12 hónapja nem szoptatok, jövöre ujra babát szeretnénk. kérdésem csupán annyi volt már másnak is ilyen hogy babája nem szopott , nem fejtem de alkalomszerűen még egy pá csepp kinyomható a mellböl.
Ez nem jelent bajt igaz?
Menyjek dokihoz vele?
nomál mesim van napra pontosan,
terhes se vagyok sajnos
segitsetek
2011. dec. 6. 11:34
1/7 anonim válasza:
Ne nyomkodd, mert akkor újra és újra termelődik. Valszeg még magasabb valamiért a prolaktin szinted. Ha nem sikerül a baba, akkor érdemes megnézetni, mert befolyásolhatja, de nem feltétlen, hisz szoptatás alatt is teherbe lehet esni.
2/7 anonim válasza:
Nekem másfél a kicsi, mégis néha érzem, hogy nedves lesz a ruhám. A 2 gyerekem között 20 hónap van, első naptól lehetett mérni, mennyit evett a 2. gyerekem, csodálkoztak is a csecsemősök. Elmaradt a nagy tejbelövellés, mint az elsővel, mert nem apadt el teljesen a tejem. Én úgy tudtam, egy évig marad tej, nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig??
3/7 anonim válasza:
Én is kb 1 éve nem szoptatok már, de nekem is jön még kevés tej. Én nem mentem még vele orvoshoz, de kellene, csak lusta vagyok, ill. idő és pénzhiány miatt. Hozzád hasonlóan minden más rendben van. Nyilván magas a prolaktin, vagy egyéb hormon, többen mondták már, hogy ez sokáig így maradhat, mire rendeződik.
4/7 anonim válasza:
Ha nem okoz semmilyen problémát, én sem mennék.
Ha nem jön össze fél éven belül a kistesó, megnézetném.
Nekem mondjuk a második szoptatás alatt jött össze, a harmadik meg szoptatás után 4,5 hónappal. (Akkor még nekem is jött tejecske)
5/7 A kérdező kommentje:
remelem összejön babómat nem tudtam szoptatni csak 3 hónapos korig, "nem volt elegendö tej" és elfordult a cicitöl és tápis lett, de lehet ha cicizne tán még lenne tejem
2011. dec. 6. 13:16
6/7 anonim válasza:
Pont ugyan ezzel a problémával küzdök én is! (Úgy látszik sok a hasonlóság,én vagyok az MMR oltásos kérdező-válaszolód -ma 0.22:)) Néhány napja beszéltem a dokimmal, hogyha továbbra sem jön össze a tesó, akkor megnézzük a hormonszinteket. Sok helyen olvasgattam már utána, és rengetegen vannak így, hogy szoptatás után is tapasztalnak pár cseppet, a dokim is azt mondta, h nem baj, de akár akadályozhatja a teherbe esést. Persze az ellen példa, hogy sokan meg szoptatás alatt esnek teherbe. Ha esetleg eljutok a hormon vizsgálatig (remélem nem, mert bejelentkezik a kistesó:)), majd megírom az eredményt.
7/7 anonim válasza:
Én másfél éve hagytam abba a fejést, de még most is van pár csepp, pedig azt hittem hamar elmulik,mert eleve kevés volt a tej. A mensim már 6 héttel szülés után megjött, de nagyon rendszertelen, sokszor ki is marad. Nem tudom van-e vmi összefüggés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!