Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mindenki a (z Avent) kézi...

Mindenki a (z Avent) kézi mellszívót ajánlgatja, nem fárasztó annyit pumpálni kézzel?

Figyelt kérdés

Előző terhességemnél szopigondok miatt rengeteget kellett fejnem - akkor egy kölcsön elektromos mellszívóm volt.

El sem tudom képzelni, hogy hogan fejtem volna 3 óránként 10-20 percig kézzel....

Most vennem kell magamnak egyet, és nem tudom milyet vegyek.

Nem csak a kézi/elektromos dilamma van, hanem a márkákat sem értem, miért van oda mindenki az Avent-től?

Tényleg ennyire jó, vagy azért van ez mindenkinek mert mindenhol ezt lehet kapni?

2011. dec. 2. 17:18
1 2
 11/12 Kerria ***** válasza:

Nálam az AVENT kézi mellszívó ki sem hozza a tejet :(, a medela elektromos is csak majdnem a legnagyobb fokozaton tudja kiszívni.

Az AVENT azért jó szerintem, mert az összes komponense illik egymáshoz (fejőgép, cumisüveg, tároló, stb), tehát ha ilyen cuccaid vannak, akkor az előny, hogy amibe lefejted, arra rá tudod szerelni a hozzávalókat, úgy, hogy cumisüveg legyen, vagy eltenni a hűtőbe lefedve.

Nekem marad az átöntögetés, mert sajnos a kézi pumpával nem indul meg a fejés (lehet hogy befog, hisz még csak egy hetes a babám), de jelenleg csak az elektromossal tudok fejni.

2011. dec. 7. 12:51
 12/12 anonim válasza:

Teljesen praktikus és könnyen használható. Ha biztosra akarsz menni akkor veszel elektromosat és kézit is. Itt volt a legolcsóbb:

babamarket.hu/avent-kezi-mellszivo/

Ajánlom őket!

2018. ápr. 17. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!