Meddig fejtétek a tejet?
Betti válasza:
Kisebb korában mennyit tudtál fejni egy nap?
Egyébként én még tuti fejném neki,ha van még 100-150 ml,a téli időszakban jól jön még egy kis immunerősítés.
Enyém már 16 hónapos lassan,igaz ő szopik,de most télen még biztos anyatejezünk.
Egyébként fejek is,mivel anyatejleadó vagyok,napi 800ml-t.
Ha nem sok idődbe kerül a fejés(többe biztos nem,mint nekem),inkább adjad még neki egy kicsit az anyatejet.
Betti válasza:
Hát ez a mennyiség még nagyon jól jön neki.Látod megérte megkérdezni.:))
Szerintem is jól jön neki még az anyatej...főleg a tél miatt.Február-márciusig szerintem simán kaphatná még.Tök jó,hogy ennyi anyatejed van még!!
Nálunk a nagy 16hónapos koráig kapta az anyatejet(mert már úton volt a kis tesó kb.4hónapos volt pocakba) én utána tejitalra váltottam,mert féltem a sima bolti tejtől...
Most 2,5éves és kecsketejet kap.Én a tehéntejet max 3éves korától adnám mert nem tartalmaz annyi vitamint mint az anyatej és a kecsketej.A fő különbség az,hogy a tehéntejet alkotó zsírgolyócskák sokkal nagyobbak mint a másik kettőben így sokkal nehezebb emészthető.
Azt meg nem látja az ember,hogy mit okoz ott bent,gondolok itt az emészthetőségére és a tápanyagtartalmára.
Remélem hasznos voltam valakinek...
29 és egy 8hós kisfiúk anyukája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!