Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig fejtétek a tejet?

Meddig fejtétek a tejet?

Figyelt kérdés
Már 1 éves a lányom,a lefejt tejem már csak az esti evéshez elegendő,a reggelit már bolti tejjel pótolom.Érdemes még tovább fejnem?Ti mit tennétek a helyemben?
2011. nov. 29. 07:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Én tuti nem fejném már, és az is nagy dolog, hogy eddig kitartottál..
2011. nov. 29. 07:42
 2/10 anonim ***** válasza:
10%
sosem fejtem :) fogalmam sincs, minek fejnek ennyire sokan, miért nem szoptatnak inkább?
2011. nov. 29. 07:45
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Akkor valószínűleg abbahagyom.Csak megerősítésre vártam,hogy tényleg jól döntök e ha befejezem a fejést!Még egyszer köszönöm!
2011. nov. 29. 07:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Azért fejek,mert koraszülött lett a lánykám,és nem tudott szopizni(gyenge volt).Próbáltam mindig cicire tenni,hátha mégis,de 4 hónapos korától már nem erőltettem a szopizást,maradtam a fejés mellett.
2011. nov. 29. 07:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Én még fejem. Nekem is most múlt 1 éves a fiam. Nekem 2*90 ml van még, neked? Sajna nem nagyon akarja meginni a boltit, a tápszert meg egyáltalán nem.
2011. nov. 29. 08:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Betti válasza:

Kisebb korában mennyit tudtál fejni egy nap?

Egyébként én még tuti fejném neki,ha van még 100-150 ml,a téli időszakban jól jön még egy kis immunerősítés.

Enyém már 16 hónapos lassan,igaz ő szopik,de most télen még biztos anyatejezünk.

Egyébként fejek is,mivel anyatejleadó vagyok,napi 800ml-t.

Ha nem sok idődbe kerül a fejés(többe biztos nem,mint nekem),inkább adjad még neki egy kicsit az anyatejet.

2011. nov. 29. 13:11
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen,gondoltam rá hogy itt a tél,a bacik, és az anyatej védi a kicsit,hát már nem is tudom...Napi háromszor fejem,kb.100-120ml jön le egy fejésre.Szívesen megissza a bolti tejet is.Végül is nem megterhelő.Még maradok azt hiszem a fejésnél.Majd februárban abbahagyom.
2011. nov. 29. 13:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Betti válasza:

Hát ez a mennyiség még nagyon jól jön neki.Látod megérte megkérdezni.:))

2011. nov. 29. 13:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is jól jön neki még az anyatej...főleg a tél miatt.Február-márciusig szerintem simán kaphatná még.Tök jó,hogy ennyi anyatejed van még!!

Nálunk a nagy 16hónapos koráig kapta az anyatejet(mert már úton volt a kis tesó kb.4hónapos volt pocakba) én utána tejitalra váltottam,mert féltem a sima bolti tejtől...

Most 2,5éves és kecsketejet kap.Én a tehéntejet max 3éves korától adnám mert nem tartalmaz annyi vitamint mint az anyatej és a kecsketej.A fő különbség az,hogy a tehéntejet alkotó zsírgolyócskák sokkal nagyobbak mint a másik kettőben így sokkal nehezebb emészthető.

Azt meg nem látja az ember,hogy mit okoz ott bent,gondolok itt az emészthetőségére és a tápanyagtartalmára.

Remélem hasznos voltam valakinek...

29 és egy 8hós kisfiúk anyukája...

2011. nov. 30. 10:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a jó tanácsokat!!!Maradok a fejésnél már biztos!Köszönöm mégegyszer!Szép napot Nektek!
2011. dec. 1. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!