Miért lehet és mivel tudnék "javítani" azon, hogy 7,5 hós babám éjjel 2,5óránként ébred enni?
10perce. Eszik aztán visszaalszik. Próbálom húzni az időt, hogy amikor ébred és elkezd duruzsolni nem megyek egyből hozzá, hátha visszaalszik, de nemigen alszik vissza. Este kap kb 1 üvegnyi mennyiségű babakajcsit meg anyatejet vagy tápszert.
Köszönöm.
Fáradtka
mennyi tápszert kap?
Rakj bele pár kanál sinlac-ot!
"Én minden bébiételt és italt elvből megkóstolok. A Sinlacnál ezt különösen jól tettem, mert nagyon édes, és még egy kanál-korty után is nagyon szomjas lettem. Hát még a baba milyen szomjas lehet erre a sűrűs és édeskés tápszerre?!
Ezért jó tanács: a Sinlac adása után - főként ha az elején csak úgy natúr adjátok, nem sűrítésként - mindenképpen itassátok meg a babát vagy ha még szopizik, kapjon egy kis anyatejet!
Van még egy termék, amit szentjárnoskenyérmagból készítenek, és később, a babakonyha elengedhetetlen alapanyag lesz, ez pedig a karob-por. . "
Ezt a neten talaltam..en nem ismerem a sinlacot ezert neztem csak utana.De ettöl ha talan jol lakik is a baba lehet hogy nagyon szomjas lesz es talan azert kel fel majd..
Köszönöm. Velem alszik egy szobában.
Sinlacunk még nincs. Eddig anyatejes volt, de pár napja kapott tápszert is már. Anyatejről le kell álljunk. :) Félek, hogy mi lesz így, hogy az éjszakai nyugtató cicizés kiesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!