Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért lehet és mivel tudnék...

Miért lehet és mivel tudnék "javítani" azon, hogy 7,5 hós babám éjjel 2,5óránként ébred enni?

Figyelt kérdés

10perce. Eszik aztán visszaalszik. Próbálom húzni az időt, hogy amikor ébred és elkezd duruzsolni nem megyek egyből hozzá, hátha visszaalszik, de nemigen alszik vissza. Este kap kb 1 üvegnyi mennyiségű babakajcsit meg anyatejet vagy tápszert.

Köszönöm.

Fáradtka

2011. nov. 24. 07:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem lehetseges hogy a hasa faj? probaltad mar hogy teat adsz neki ejjel?
2011. nov. 24. 08:10
 2/9 anonim ***** válasza:

mennyi tápszert kap?

Rakj bele pár kanál sinlac-ot!

2011. nov. 24. 08:11
 3/9 anonim ***** válasza:
vagy meg az is eszembe jutott hogy egy szobaban vagytok vagy külön alszik?
2011. nov. 24. 08:12
 4/9 anonim ***** válasza:
08:12 vagyok..bocsi csak veletlen elküldte.Azert kerdezem hogy külön van e mert ha igen akkor hianyzol neki es biztosan szertne hozzadbujni..
2011. nov. 24. 08:17
 5/9 anonim ***** válasza:

"Én minden bébiételt és italt elvből megkóstolok. A Sinlacnál ezt különösen jól tettem, mert nagyon édes, és még egy kanál-korty után is nagyon szomjas lettem. Hát még a baba milyen szomjas lehet erre a sűrűs és édeskés tápszerre?!

Ezért jó tanács:  a Sinlac adása után - főként ha az elején csak úgy natúr adjátok, nem sűrítésként - mindenképpen itassátok meg a babát vagy ha még szopizik, kapjon egy kis anyatejet!

Van még egy termék, amit szentjárnoskenyérmagból készítenek, és később, a babakonyha elengedhetetlen alapanyag lesz, ez pedig a karob-por. . "

Ezt a neten talaltam..en nem ismerem a sinlacot ezert neztem csak utana.De ettöl ha talan jol lakik is a baba lehet hogy nagyon szomjas lesz es talan azert kel fel majd..

2011. nov. 24. 08:26
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Velem alszik egy szobában.

Sinlacunk még nincs. Eddig anyatejes volt, de pár napja kapott tápszert is már. Anyatejről le kell álljunk. :) Félek, hogy mi lesz így, hogy az éjszakai nyugtató cicizés kiesik.

2011. nov. 24. 09:03
 7/9 xStefix ***** válasza:
Miért kell leállni? Kistesó? Mert akkor csak indokolt esetben kell abbahagyni.
2011. nov. 24. 12:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Nalam a babyk hozzaszoktak hogy mindig kinyitom az ablakot es ugy alszanak el.Ilyenkor telen csak bukora aztan mikor mar 10-15 perc mulva alszanak akkor becsukom.De az is jo ha jol atszellözteted a szobat mielött leteszed sokat segit,hatha nyugisabban alszik...gyerekorvosnak mondtad mar?neki mi a velemenye?es tenyleg, szerintem is ,ha lehet szoptass ameddig csak tudsz...:-)
2011. nov. 24. 22:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat, én 2óránként kelek. Igaz még csak 3 hós és kb fél órát szopizik.
2011. nov. 25. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!