Az anyatejet mennyi idö alatt emészti meg a baba?
úgy tudom,hogy másfél-két óra alatt.
csak ha így van,akkor azt nem értem,hogy éjszaka ,amikor akár 4-5 órákat alszik a kisfiam -2hónapos-, hogy bírja ki tejcsi nélkül ennyi ideig? van,hogy felkeltem enni,mert azon aggódom,nehogy kiszáradjon.
igen, kb másfél óra az evés befejeztétől számítva
örülj, hogy ennyit alszik éjszaka, és te is tudsz aludni, nehogy felébreszd! hidd el, ha éhes lesz, fel fog kelni és reklamál :)
az este termelődő anyatej összetétele más, zsírosabb, laktatóbb, mint a nappali
a kiszáradás miatt ne aggódj, nem fog ennyi idő alatt, sőt egy éjszaka alatt sem kiszáradni a babád, feltéve hogy nem lázas - ha mégis kétségeid vannak, ne ébreszd fel, csak simítsd meg a kutacsát - ha nincs nagyon behorpadva, akkor nincs kiszáradva
Minden babánál más, de általában 1.5-2óra.
Csatlakozom az előttem íróhoz,hogy a tej összetétele a nap folyamán változó, így délután és este már zsírdúsabb és táplálóbb. Ezért tudnak olyan jót aludni. Ne keltsd fel a picit, hidd el ha éhes lesz jelezni fogja.Akkor kell jobban figyelni ha netán lázas vagy hányás,hasmenés van.Mi is 2.5hósak vagyunk,este 8kor fekszünk és általában 6-7között ébredünk.Még nem száradt ki egyszer sem:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!