Babaétel 4 hónapos kortól - kizárólagos szoptatás 6 hós korig? Valaki magyarázza el, mert nem értem.
Ahány orvos, védőnő, magazin, stb, mind mást mond. Ezt az anyukának kell eldönteni, hogy számára és a babájának melyik a legjobb.
Épp valamelyik nap olvastam egy 77-es kiadású Spock könyvet, ami azt írja, hogy 3 hónaposan mindenképpen kezdjük el a hozzátáplálást! A mi szüleink így is tettek annak idején. És most is rengeteg anyuka ezt csinálja.
Mások kitartanak a 6 hónap mellett. Azt is mondják, hogy a baba emésztőrendszere 6 hónapos korára fejlődik ki úgy, hogy mást is meg tudjon emészteni, mint tápszer vagy anyatej.
Ez olyasmi "vita", mint az igény szerinti szoptatás, vagy a 3 óránkénti evés, hagyjuk vagy ne hagyjuk sírni a babát, együtt aludjunk vele vagy se.
Én 6 hónaposan fogom elkezdeni a hozzátáplálást, nekem az szimpatikusabb. Anyatejes a babám, de ha tápszeres lenne, akkor is kivárnám a 6 hónapot.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!