Nagyon ritkán előfordul, ha épp be van kapcsolva a tv. Mondjuk tvzni sem nagyon szoktam...:-)
2009. máj. 6. 21:24
2/18 anonim válasza:
Most biztos lehurrognak páran,de esti alvás előtti cicizést mindig tv mellet intézzük!
2009. máj. 6. 21:25
3/18 anonim válasza:
Miért ne?
Én nem voltam az a vonuljunk félre szoptatni típus.
A párommal eze 6. gyermekünk és megtanultuk h a ternészetes környezet a legjobb mindenkinek. a
2009. máj. 6. 21:26
4/18 anonim válasza:
Az elején. De a 3. hónaptól ő is nézni akarta, így ki kellett kapcsolni, különben nem volt cicizés.
2009. máj. 6. 21:27
5/18 anonim válasza:
Folytatom az előzőt:
Szóval hadd szokja a baba a hangokat, lármát, környezet zajait! Nem attól lesz teje vkinek h különvonul és könyv szerint szoptat.
Én ott és akkor szoptattam amikor úgy esett és rengeteg tejcsim volt.
Én a természetes környezet híve vagyok. Ha épp megy a TV, akkor megy. Azért nem kapcsoltatom le a családdal mert szoptatok, de én sem vonulok félre mert én is a család része vagyok...
2009. máj. 6. 21:28
6/18 A kérdező kommentje:
Én is este szoktam a tévé elé ülni és az esti szopizás ott zajlik,lehet engem is lehurrognak de jó hogy nem csak Én vagyok ilyen.Köszi
2009. máj. 6. 21:28
7/18 anonim válasza:
Én már másfél éve úgy szoptatok, sőt a kicsikém tévével is alszik, igaz a szoba másik végében van a készülék, de zajong.
Ha nem szólt volna tévé szét untam volna magam, mert eleinte 1-2 órákat szopott, sokat aludt közben. Imádom a mai napig szoptatni, de közben azért megy a tévé is. :)
2009. máj. 6. 21:33
8/18 anonim válasza:
Miért, mit gondoltok? A szoptatás szent és sérthetetlen, még a légy sem zümmöghet közben? Nem vagytok egy kicsit elszállva?
2009. máj. 6. 21:49
9/18 anonim válasza:
Én is hülyére untam volna magam, mert a gyerek eleinte órákig lógott a cicin, igy ment a tévé. Mikor nagyobbacska volt, totál kussnak kellett lenni, még én sem pisszenhettem, mert egyből kiköpte és azzal vége is volt az evészetnek, persze fél óra múlva megint kéreckedett.
2009. máj. 6. 21:53
10/18 anonim válasza:
Én soha! mindig egy helyen, a gyerekszobába szoptatok, csak fekve tudok, ott van nekem egy nagy kanapé, de tv nincs!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!