Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akik tapszereztek, megcsunyult...

Akik tapszereztek, megcsunyult a melletek?

Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 13:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
14.11 vagyok, a 14.10-es is én voltam. Csak közben beírtak...
2011. okt. 25. 14:12
 12/18 anonim ***** válasza:

Hát ez elég érdekes történet, mert ha a mell lógni kezd, az akkor következik be, amikor az anyuka abbahagyja a szoptatást. Vagy szülés után azonnal (ha nem szoptat) vagy a szoptatási idő végén, mint pl. nálam. 13 hónapig szép nagy cicim voltak, aztán abbahagytuk a szopit, lógni kezdtek, de két hónap múlva teherbe estem újra, így most újra szépen állnak. :)

Nincsenek illúzióim a jövőt illetően, anyukám mellei is lógnak.

2011. okt. 25. 18:13
 13/18 anonim ***** válasza:

ez annyira gáz, hogy "egyből kérte a tejapasztó gyógyszert" és adják is neki

2,5 éve szoptatok és nem lóg mellem, pedig nam vagyok 25 éves, ráadásul szoptattam már egy gyereket 21 hónapig

mellesleg a francnak lenne kedve éjjel tápszert kutyulni

2011. okt. 25. 21:54
 14/18 anonim ***** válasza:

18.13 vagyok.

Egyébként egyes külföldi országokban nem azért ilyen elterjedt, hogy úgy döntenek, nem szoptatnak, mert nagyon rövid a szülési szabadág? Mire belejönnének, hagyhatják is abba, inkább el sem kezdik.

Nem tudom, melyik külföldi országról van szó, de azt igen, hogy Amerikában pl. ez van.

2011. okt. 25. 22:42
 15/18 anonim ***** válasza:

Ne általánosítsatok.

Amerikában két barátnőm él, Ausztráliában az unokahúgom és két Ausztrál barátnőm. Mindenki szoptat, aki nem megy két hónap után vissza dolgozni, mert ott nincs ilyen sok segítség az anyáknak. Viszont ha vissza is mennek 6 vagy 4 órában. Így min. 3 szopit 1-2 éves koráig a babának megtartanak.

Egyre nagyobb divat ott is a szoptatás szerencsére vége a nagy újhullámos anyáskodásnak.

Ez van Magyarországon is van aki nem akar szoptatni és be is vallja ez nagyon kis %. A legtöbb anyuka viszont szoptat.

2011. okt. 26. 09:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Két gyereket szoptattam és a páromnak teccik a mellem még ha lógnak is.Ha meg nem teccene keressen mást!
2011. okt. 26. 19:11
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Külföldön nincs akkora szoptatáspropaganda meg 3 év otthonlét. A tápszer is kevésbé drága.
2011. okt. 26. 19:34
 18/18 anonim ***** válasza:

En is kulfoldon elek es itt sem divat a szoptatas. Sot, engem neznek hulyenek, hogy szoptatok. A korhazban a kolosztrumot meg propagaljak, de sokan mar azt sem fejik ki!!! Sot, azonnal tapszereznek es apasztjak a tejet, hormonokkal es/vagy hazi praktikakkal (kaposztat tesznek a melltartoba, stb.). Azt mondjak, kenyelmesebb, mert a tapos babak atalusszak az ejszakakat es napi 1x kakilnak. Lehet, hogy a peluson sporolnak, de a tapszer itt nagyon draga!!!

Szerintem mindegy, lognak-e egy anyuka mellei vagy sem, elvegre a mell szoptatasra valo, ha megnyulnak, akkor ez van, a pasiknak ezt be kell latniuk, hogy a mellek nem ertuk/nekik vannak, hanem a gyerekeinknek!

2011. okt. 26. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!