Mért van az hogy az egyikben van a másikban nincs?
Szia!
Sajnos épen most érzékelem én is, hogy az egyik mellemben sokkal kevesebb a tej, s így már nem elég neki egy evéshez. Most gondolkodom mit tegyek. Nemsokára 4 hósak leszünk, idáig váltott mellből szoptattam, s még csak anyatejet kapott.
Amúgy nekem mindegyik gyereknél a bal mellemben volt kevesebb a tej.
Úgy látszik ez mostanában sokaknál probléma!Nálunk is így van.Sajnos a bal cici nem termelődik úgy ahogy kellene,pedig már sokmindent kipróbáltam.Váltott mell,fejés,szaporító fejés,többszöri mellrehelyezés...
A jobb ciciben van elég,néha még több is de ugye azt lefejem kaja után.Néha már belekeveredek hogy mit hogyan csináljak de valahogy mindíg megoldom.Az a lényeg hogy ne idegeskedjen és rendesen egyen-igyon az anyuci.Van pár ilyen problémára válasz az oldalon,keressetek és válogassatok mint én.Talán jó lesz valamelyik. Sok sikert!
nekem a bal mellemben volt kevesebb tej, és nálam iszonyat csúnya is volt, mert a bal kétszer akkora lett, mint a jobb mellem - azt mondta a védőnő, hogy abban valószínűleg több tejmirigy van
én azt csináltam, hogy a jobb mellből még szoptatás után fejtem, hogy jobban termelődjön a tej
most így két hét fejés után kb egyforma a két mellem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!