Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mért van az hogy az egyikben...

Mért van az hogy az egyikben van a másikban nincs?

Figyelt kérdés
A bal mellemből tudom csak szoptatni a babát mert a jobban csak épp pár korty van.Arra is mindig ráteszem azért hogy kiszívja azt a keveset is de nem értem mért csak az eggyik mellemben van tej?Meglehet ezt változtatni?9 hetes baba anyukája
2009. máj. 4. 08:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos épen most érzékelem én is, hogy az egyik mellemben sokkal kevesebb a tej, s így már nem elég neki egy evéshez. Most gondolkodom mit tegyek. Nemsokára 4 hósak leszünk, idáig váltott mellből szoptattam, s még csak anyatejet kapott.

Amúgy nekem mindegyik gyereknél a bal mellemben volt kevesebb a tej.

2009. máj. 4. 08:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Úgy látszik ez mostanában sokaknál probléma!Nálunk is így van.Sajnos a bal cici nem termelődik úgy ahogy kellene,pedig már sokmindent kipróbáltam.Váltott mell,fejés,szaporító fejés,többszöri mellrehelyezés...

A jobb ciciben van elég,néha még több is de ugye azt lefejem kaja után.Néha már belekeveredek hogy mit hogyan csináljak de valahogy mindíg megoldom.Az a lényeg hogy ne idegeskedjen és rendesen egyen-igyon az anyuci.Van pár ilyen problémára válasz az oldalon,keressetek és válogassatok mint én.Talán jó lesz valamelyik. Sok sikert!

2009. máj. 4. 08:32
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem a bal mellemben volt kevesebb tej, és nálam iszonyat csúnya is volt, mert a bal kétszer akkora lett, mint a jobb mellem - azt mondta a védőnő, hogy abban valószínűleg több tejmirigy van

én azt csináltam, hogy a jobb mellből még szoptatás után fejtem, hogy jobban termelődjön a tej

most így két hét fejés után kb egyforma a két mellem

2009. máj. 4. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!